11-7-2020

Στη… σέντρα ο Μαρινάκης λόγω της «συμμορίας»! Ο Ολυμπιακός ζει τώρα τον «εφιάλτη» του υποβιβασμού

Βούλευμα καταπέλτης από την ερευνήτρια Παναγιώτα Σπανού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλα 11 φυσικά πρόσωπα, το οποίο τους παραπέμπει στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. πρόκειται για τους «28» του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την υπόθεση της «Συμμορίας». Επίσης η ερευνήτρια της συγκεκριμένης επιτροπής της ομοσπονδίας παρέπεμψε και δύο ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 4/2/2015, που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο ακόμη και του υποβιβασμού!

Όλα αυτά σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η «Δίκη» μέσω του dikisports.blogspot.com. Εκτός από τον ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ, που απειλείται με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ως και ισοβίως, παραπέμπονται και κινδυνεύουν να τους επιβληθούν βαριές καμπάνες ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγοντας του Ατρομήτου Γιώργος Αγγελόπουλος και οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης και Απόστολος Αμπάρκιολης.

Οι τυχόν κυρώσεις θα αποφασιστούν σε μυστική διάσκεψη της Ολομέλειας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, υπό την προεδρία της προέδρου Πρωτοδικών Γλυκερίας-Λουίζας Ιωαννίδου.

Από κει και πέρα, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έπειτα από τηλεδιασκέψεις εξέδωσε την Τετάρτη τις πρώτες αποφάσεις της με αυτόν τον τρόπο. Μεταξύ άλλων, επέβαλε στον Βασίλη Γκαγκάτση χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο για ένα έτος. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε καταγγείλει πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Σούπερ Λιγκ, λόγω νομικού κωλύματος μετά την καταδίκη του για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ