11-7-2020

Ο Μίτσελ αγωνιά για την οικογένειά του στην Ισπανία

Κραυγή αγωνίας από τον Μίτσελ! Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της μεξικάνικης Πούμα, μιλώντας σε ραδιόφωνο της πατρίδας του ξέσπασε για όσα γίνονται στην Ισπανία. «Μιλάω κάθε μέρα με τον γιο μου, ο οποίος είναι ένας εκ των αρχηγών των ομάδων της 2ης κατηγορίας.

Δεν ξέρω ποιο μέρος της κυβέρνησης προσπαθεί να επαναφέρει το ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό στην Ισπανία. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, αν δεν ξέρουμε πόσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό και πώς θα τον απομονώσουμε, αν δεν ξέρουμε τον αριθμό των νεκρών. Οι αθλητές που βγαίνουν για προπόνηση ρισκάρουν εξίσου με τους φαρμακοποιούς και τους εργάτες.

Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί απλοί άνθρωποι» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός κόουτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στη μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας. «Περιμένουν εδώ και τρεις εβδομάδες για το τεστ και το υπουργείο Υγείας δεν μας αφήνει να κάνουμε δωρεά, είναι πολύ αυστηροί σε αυτό. Ο κόσμος μοιάζει να είναι πιο υπεύθυνος από την κυβέρνηση και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και απώλεια εμπιστοσύνης, ανεξάρτητα με το ποιος κυβερνά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ