«Ρινγκ» η τηλεδιάσκεψη της Super League! Με… σκονάκι η επίθεση Μαρινάκη στον Σαββίδη

Must Read

Χάος, Φαρ Ουέστ, πολεμική ατμόσφαιρα. Όποια λέξη ή φράση κι αν διαλέξετε, μέσα θα… πέσετε για όλα αυτά που έγιναν χθες στην τηλεδιάσκεψη της Super League, όπου τα… μαχαιρώματα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (στις δύο ομάδες που κατηγορούνται) πήραν κι έδωσαν, μετατρέποντας τη συνεδρίαση της Λίγκας σε ρωμαϊκή αρένα, εξ αποστάσεως!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι τόνοι ανέβηκαν στα ύψη, όταν πήρε τον λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ανέφερε: «Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό».

Ο Μηνάς Λυσάνδρου παρενέβη λέγοντας: «Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ. Σαββίδης», με τον Μαρινάκη να απαντάει: «Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του Skype είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ. Γκαγκάτσης που κάνει τη βρόμικη δουλειά. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Εμείς πληρώσαμε όλους μας τους φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο χωρίς να μας χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ φόρων και προστίμων. Δεν καταδικαστήκαμε με τρεις αποφάσεις. Ούτε έχουμε αγοράσει την Ξάνθη και ελέγχουμε και άλλη ομάδα. Αυτοί είναι οι λεκέδες. Αν δεν τους θεωρείτε λεκέδες, συνεχίστε να μπαίνετε με όπλα στα γήπεδα και να αγοράζετε ομάδες».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν τα άφησε και άνοιξε… πυρ, κατά του Μαρινάκη: «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί, μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη, που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μία φορά με την επένδυση άνω των 200.000.000 ευρώ σε περίοδο κρίσης. Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη που κληρονόμησε και ετοιμάζει γήπεδο με ίδια κεφάλαια».

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε σε μια τηλεδιάσκεψη… χάος! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον… δεύτερο γύρο, που είχε να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση, είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση. Ο Ολυμπιακός είναι θετικός στην κεντρική διαχείριση, μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ή ο Βόλος, που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός, για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά».

«Ο Βαγγέλης τα είχε γραμμένα γιατί απ’ έξω δυσκολεύεται…»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε αμέσως λέγοντας: «Ναι, να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα». Κόντρα υπήρξε και με τον Παναιτωλικό, όταν ο Τάκης Αγραφιώτης είπε στον Φώτη Κωστούλα: «Έχετε πάρει χαρτάκι από τον Γκαγκάτση και όσο υπάρχουν ομάδες-δορυφόροι δεν θα υπάρχει και κεντρική διαχείριση». «Δεν έχουμε ανάγκη να γίνουμε δορυφόροι» απάντησε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού. «Πρέπει να ντρέπεται ο κύριος Αγραφιώτης. Πείτε μου για ποιο λόγο να γίνω δορυφόρος. Όποιος δεν είναι με τον Ολυμπιακό είναι εχθρός του;» είπε -μεταξύ άλλων- στη συνέχεια.

Τα είχε… γραμμένα!

Πέρα από το… δράμα, στη σύσκεψη υπήρχε και η κωμωδία! Τα στελέχη του ΠΑΟΚ σχολίασαν την «επίθεση» Μαρινάκη στον Σαββίδη με… καυστικό τρόπο, σημειώνοντας πως τα είχε γραμμένα, γιατί διαφορετικά απ’ έξω θα… δυσκολευόταν, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως αυτό έγινε ώστε «να προλάβει να τα ανεβάσει ταυτόχρονα το μιντιακό του παρακράτος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This