«Ελληνικό» θα είναι φέτος το draft του NBA

Must Read

Άρωμα… Ελλάδας θα έχει το φετινό draft του ΝΒΑ. Οι υποψηφιότητες είναι συνολικά 205 εκ των οποίων οι 163 προέρχονται από κολέγια και οι υπόλοιπες 42 από τον υπόλοιπο κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και τρεις «δικοί» μας, καθώς στη διαδικασία θα λάβουν μέρος οι Έλληνες Γιώργος Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού (2,03 μ., γεννημένος το 1999) και Νίκος Ρογκαβόπουλος της ΑΕΚ (2,03 μ., γεννημένος το 2001), καθώς και ο Σέρβος Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού (2,13 μ., γεννημένος το 2001). Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους δέκα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του draft, που είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουνίου.

Από κει και πέρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε ξανά εκδίκαση από το CAS, μέσω έφεσης, σχετικά με την υπόθεση που προέκυψε μετά το «αιώνιο» ντέρμπι της 9ης Νοεμβρίου του 2018, καταγγέλλοντας εκ νέου συκοφαντική δυσφήμιση από τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σημειώνεται ότι πέντε φορές εξετάστηκαν από αρμόδια όργανα και φορείς, όπως ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας, οι προσφυγές των «ερυθρολεύκων», χωρίς να υπάρξει τιμωρία για τους «πρασίνους» και τον ιδιοκτήτη τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This