Παραμένει «ζεστή» για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ

Must Read

Πέρα για πέρα υπαρκτό φέρεται ότι παραμένει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου, γίνεται λόγος για τις μεγάλες οικονομικές απώλειες που θα έχει (και) η Χάμαρμπι εξαιτίας του κορωνοϊού.

Τονίζεται, λοιπόν, ότι δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν, όπως αυτό του 25χρονου εξτρέμ, για τον οποίο σημειώνεται ότι «δεν έχει μέλλον στην ομάδα και θα αποχωρήσει». Υπογραμμίζεται, ωστόσο, σε εκείνο το σημείο ότι ο Τάνκοβιτς «δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη συνέχεια της καριέρας του, καθώς γι’ αυτόν ενδιαφέρεται η ΑΕΚ».

Από την άλλη, από σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις της ΑΕΚ. Η επανεκκίνηση για τους «κιτρινόμαυρους» θα γίνει το πρωί στις 10, σε γκρουπ όπου έχουν ήδη χωριστεί, παρότι υπήρχε μια ελπίδα να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση χθες το απόγευμα, κάτι που δεν έγινε, καθώς άπαντες στην ΑΕΚ θέλουν να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων όσων θα βρίσκονται στα Σπάτα και θα συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Παράλληλα, πάνοπλη θα μπορεί να παραταχθεί η ΑΕΚ στα πλέι οφ, όταν και αν αποφασιστεί να διεξαχθούν. Οι Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Ολιβέιρα (που μέχρι πρότινος ήταν τραυματίες) θα είναι κανονικά διαθέσιμοι. Με μόνη επιφύλαξη, λοιπόν, πώς θα ανταποκριθεί ο Πορτογάλος επιθετικός όταν θα ανεβάσει ρυθμούς, αναμένεται ο Μάσιμο Καρέρα να έχει πληθώρα επιλογών στην προσπάθεια που θα κάνει η «Ενωση» για κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This