Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη δίπλα σε ιερά «τέρατα» του μπάσκετ

Must Read

Μεγάλη τιμή για τον Βασίλη Σπανούλη, το όνομα του οποίου τοποθετήθηκε σε μια μεγάλη δημοσκόπηση δίπλα σε ιερά «τέρατα» του μπάσκετ, όπως οι Τζόρνταν, Κόμπι και Μάτζικ, για την κορυφαία ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Instagram τέθηκε το ερώτημα για την καλύτερη πεντάδα στην Ιστορία. Σε κάθε θέση υπάρχουν πέντε υποψήφιοι και μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος έχει γράψει χρυσές σελίδες με την Εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κατηγορία των πόιντ γκαντ μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον, τον Τόνι Πάρκερ, τον Στιβ Νας και τον Τζόρτζεβιτς.

Στους σούτινγκ γκαρντ υπάρχουν οι Μάικλ Τζόρνταν, Μανού Τζινόμπιλι, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και οι αδικοχαμένοι Κόμπι Μπράιντ και Ντράζεν Πέτροβιτς. Η πεντάδα των υποψήφιων σμολ φόργουορντ περιλαμβάνει τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λάρι Μπερντ, Σκότι Πίπεν, Τόνι Κούκοτς και Οσκαρ Σμιτ.

Στους πάουερ φόργουορντ συναντάμε τον Κέβιν Ντουράντ, τον Ντιρκ Νοβίτσκι, τον Πάου Γκασόλ, τον Τιμ Ντάνκαν και τον Λουίς Σκόλα. Τέλος, υποψήφιοι σέντερ είναι ο Γιάο Μινγκ, ο Αρβιντας Σαμπόνις, ο Ντίνο Ράτζα, ο Ακίμ Ολάζουον και ο Βλάντε Ντίβατς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This