Με νιάτα «γεμίζει» η επόμενη μέρα της Εθνικής ομάδας

Must Read

Έτοιμο το πλάνο της επόμενης μέρας! Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στις ΗΠΑ τον Μάρτιο για τα δύο φιλικά με Κόστα Ρίκα και Μεξικό δεν έγινε ποτέ λόγω κορωνοϊού, ωστόσο ο Τζον Φαν’τ Σιπ είχε σχεδιάσει το αγωνιστικό του πλάνο.

Ο Ολλανδός σκέφτεται να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παραστάσεις με την Εθνική Ανδρών προκειμένου να τσεκάρει την προσαρμογή τους με το υπόλοιπο γκρουπ στις προπονήσεις και ενδεχομένως να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα τεστ που έρχονται τον Σεπτέμβριο.

Ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σκοπεύει να καλέσει για πρώτη φορά τους Τάσο Χατζηγιοβάνη, Στράτο Σβάρνα και Κοσμά Τσιλιανίδη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στη λίστα των «λεγεωνάριων» υπάρχουν τα ονόματα του Γιώργου Κυριακόπουλου της Σασουόλο και του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, που αγωνίζεται δανεικός από την Αρσεναλ στη Νιρεμβέργη. Με δεδομένη την απουσία του Παντελή Χατζηδιάκου, ο οποίος θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση στο γόνατο, ο Τζον Φαν’τ Σιπ θα καλέσει τον 22χρονο στόπερ της ΑΕΚ Στράτο Σβάρνα (19 συμμετοχές, 1 γκολ), αλλά και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Εξάλλου, ο Ολλανδός προπονητής θέλει έξτρα λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, συνεπώς στο προσκλητήριό του θα βρίσκονταν ο 22χρονος εξτρέμ του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβάνης (26 συμμετοχές, 7 γκολ) και ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης του ΟΦΗ Κοσμάς Τσιλιανίδης (26 συμμετοχές, 7 γκολ).

Καλή άποψη είχε σχηματίσει για τον αριστερό μπακ χαφ της Σασουόλο Γιώργο Κυριακόπολο, ο οποίος μετρά 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ιταλίας. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο 24χρονος αμυντικός είχε παραχωρηθεί το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης και η πρόθεση των Ιταλών είναι να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις επιλογές του Τζον Φαν’τ Σιπ είναι και ο Ταξιάρχης Φούντας, που συνεχίζει την καριέρα του στην Αυστρία με τη Ραπίντ Βιένης, πραγματοποιώντας μια παραγωγική σεζόν με 15 γκολ σε 21 συμμετοχές. Βεβαίως, δεν θα είναι η πρώτη εμφάνιση του 24χρονου επιθετικού με τη «γαλανόλευκη», καθώς είχε κληθεί τον Ιούνιο του 2015 επί ημερών Σέρχιο Μαρκαριάν, στο ματς με τα Νησιά Φερόε, για τα προκριματικά του Euro 2016 και στο φιλικό με την Πολωνία. Μένει να φανεί εάν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν τελικά πέρα από σκέψεις και οριστικές επιλογές του Τζον Φαν’τ Σιπ και στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια για το UEFA Nations League.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί και τους Μπουζούκη, Πούγουρα, Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού, αλλά για το μέλλον. Είναι τρεις παίκτες που του αρέσουν πολύ, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την εικόνα του Παναθηναϊκού στα πλέιο φ και από τη συμμετοχή που θα έχουν οι παίκτες στα πλάνα του Γιώργου Δώνη!

Φαν’τ Σιπ: «Ο Ελληνας έχει ταλέντο!»

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια για την Εθνική ομάδα είπε: « Παρακολουθούμε όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ο Ελληνας έχει ταλέντο. Χρειάζεται απλά πειθαρχία. Πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική να πετύχει τους στόχους της. Δεν πρόκειται να αδικήσουμε κανέναν. Οποιος θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα και το θέλει με την καρδιά του και παίζει στις ομάδες του θα έχει την ευκαιρία του» κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This