Στην αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου 74.806 θεατές πήγαν στους 7 αγώνες που δεν έγιναν απλά την ίδια μέρα, αλλά και την ίδια ώρα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα.
Ο Ολυμπιακός είχε sold out για τον αγώνα του με την ΑΕΛ. Οι 32.500 θεατές δεν είδαν γκολ ούτε την ομάδα τους να παίρνει του τρεις βαθμούς που ήθελε για να παραμείνει στην κορυφή.
Περισσότερο τυχεροί οι 26.218 οπαδοί της ΑΕΚ που είδαν την ομάδα τους και να κερδίζει το ματς με την Κηφισιά (3-0), αλλά και στο τέλος να μένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στον Βόλο η συντριπτική πλειοψηφία των 5.835 θεατών ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Έφυγαν δυσαρεστημένοι καθώς η ομάδα τους ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην 3η θέση.
Την νίκη του ΟΦΗ με 2-0 στο «Βικελίδης» παρακολούθησαν 5.835 θεατές που ξέσπασαν κατά πάντων στον Άρη που σε έναν ακόμα αγώνα δεν έπαιξε καλά. Τερμάτισε οριακά στην 8η θέση που εξασφαλίζει την παρουσία του στο πρωτάθλημα της ενδιάμεσης φάσης.
Οι οπαδοί του Παναιτωλικού που πήγαν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (0-0) έφθασαν τους 2.782.
Στην Τρίπολη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν ισχυρή παρουσία σε έναν αγώνα που ενδιάφερε περισσότερο τον γηπεδούχο Αστέρα Τρίπολης. Τα εισιτήρια ήταν 2.733.
Στη Λειβαδιά πήγαν στο γήπεδο 1.330 θεατές, μεταξύ αυτών και αρκετοί του Ατρόμητου που ήθελε την νίκη για να παραμείνει στην πρώτη οκτάδα. Τελικά το 1-0 του Λεβαδειακού έριξε την ομάδα από τοι Περιστέρι στην 9η θέση.
Αναλυτικά τα εισιτήρια που διατέθηκαν:
32.500 Ολυμπιακός – ΑΕΛ 0-0
26.218 ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0
5.835 Βόλος – ΠΑΟΚ 2-1
3.408 Άρης – ΟΦΗ 0-2
2.782 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 0-0
2.733 Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-2
1.330 Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-0
74.806 ΣΥΝΟΛΟ







