Συγκλονιστική αποκάλυψη Ρωσίδας πρωταθλήτριας: Μου έδιναν 2.200.000€ για να γίνω συνοδός πολυτελείας!

Must Read

Μια διαφορετική καριέρα, αυτή της συνοδού πολυτελείας, προτάθηκε στη Ρωσίδα πρωταθλήτρια στίβου Ντάρια Κλίσινα, αντί αστρονομικού ποσού.

Η 29χρονη αθλήτρια του άλματος εις μήκος, που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στο Λονδίνο το 2017, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο ρωσικό αθλητικό site sports.ru ότι ένας άγνωστος Αμερικανός πολίτης τής πρότεινε το ποσό των 2.200.000 ευρώ τον χρόνο για να τον συνοδεύει.

«Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram. Δεν είμαι από εκείνες που βρίζουν και του απάντησα απλά ότι λυπάμαι, αλλά δεν με ενδιαφέρει η πρόταση. Το ποσό ήταν μεγάλο, πολύ μεγάλο. Ήταν 185.000 ευρώ τον μήνα. Μετά σκέφτηκα: Μοιάζω με γυναίκα που θα συμφωνούσε να κάνει κάτι τέτοιο;» ανέφερε χαρακτηριστικά η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια, η οποία τυγχάνει να είναι από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στον χώρο του στίβου.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της είχε κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφιση που την είχε κάνει να αισθανθεί άβολα. «Είμαι ικανοποιημένη με το σώμα μου, δεν έχω λόγο να ντρέπομαι γι’ αυτό, αλλά εκείνη η φωτογράφιση παραήταν αποκαλυπτική για μένα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωσε αμήχανα όταν της ζητήθηκε να αφαιρέσει κάποια από τα ρούχα που φορούσε. Για εκείνη ήταν, όπως είπε, «ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Η Κλίσινα ήταν η μόνη Ρωσίδα αθλήτρια στίβου που πήρε την έγκριση να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ως ανεξάρτητη, καθώς έχει ως μόνιμο τόπο κατοικίας τις ΗΠΑ, γι’ αυτό και πολλοί Ρώσοι φαν του στίβου την κατηγόρησαν για «προδοσία» και για «έλλειψη αλληλεγγύης» απέναντι στους συναθλητές της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This