«Σέντρα» στο γερμανικό πρωτάθλημα με… αντισηπτικό στις μπάλες και χαιρετισμούς με τα πόδια

Must Read

Επιστροφή για γέλια και για κλάματα στη Γερμανία. Ψεκασμούς με αντισηπτικό στις μπάλες, σέντρα εξ αποστάσεως, χαιρετισμούς με τα πόδια, πανηγυρισμούς από απόσταση για τους τυπικούς, αλλά και αγκαλιές των παικτών της Χέρτα που έγραψαν στα παπούτσια τους το υγειονομικό πρωτόκολλο, «γαλλικά» την ώρα του αγώνα και περιγραφή ακόμη κι από το σπίτι περιελάμβανε η πρώτη αγωνιστική που διεξήχθη στην Μπουντεσλίγκα και της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί, με πιο σοβαρό αυτόν του Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού της Ντόρτμουντ, που υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου του και θα χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια. Πάντως οι Βεστφαλοί ήταν καταιγιστικοί συντρίβοντας 4-0 τη Σάλκε, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ που έδωσε μία ασίστ και βρήκε δίχτυα αφιερώνοντας το γκολ του στις (άδειες) καρέκλες που φιλοξενούσαν υπό φυσιολογικές συνθήκες τους οργανωμένους οπαδούς.

Ο Νορβηγός φορ, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην προσπάθειά του να ξεμαρκαριστεί από τον Τοντιμπό, έγινε αποδέκτης φραστικής επίθεσης. «Τράβα γ… τη γιαγιά σου» του είπε ο Γάλλος αμυντικός που ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Βέβαια η απουσία κόσμου έβγαλε στη σέντρα πολλούς ποδοσφαιριστές, που έβριζαν κατά τη διάρκεια των αγώνων τους.

Ίσως θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όπως έκανε και ο Ίαν Νταρκ που περιέγραψε για λογαριασμό του BT Sport αγώνα της Μπουντεσλίγκα από το σπίτι του και όχι από το γήπεδο. Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής: Λειψία – Φράιμπουργκ 1-1, Χόφενχαϊμ – Χέρτα 0-3, Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν 0-0, Αουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-3, Κολονία – Μάιντζ 2-2, Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Δευτέρα (21.30): Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This