Παρασκευή 7/5/2021

Super League 1: Το ματς (ξαν)αρχίζει το διήμερο 6-7 Ιουνίου, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας!

«Λευκό καπνό» έβγαλε η τηλεδιάσκεψη της Super League 1, με τους εκπροσώπους των 14 ομάδων που την απαρτίζουν να συμφωνούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην κανονικότητα, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ξεκίνησε και επίσημα, καθώς στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας αποφασίστηκε ομόφωνα να κατατεθεί το σχετικό αίτημα στους αρμόδιους φορείς.

Παράλληλα, επικυρώθηκε το δικαίωμα των ομάδων να κάνουν 5 αλλαγές στα play offs και play outs, ενώ, κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 1:
«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., κ. Κάτια Κοξένογλου, εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.
Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.
Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.
Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.
Η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ