Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Δήμος Αμαρουσίου: Online εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και εφήβους από τη Bορέειο Βιβλιοθήκη

Το πρόγραμμα των δράσεων αφορά στην περίοδο από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο

Τμήμα των δράσεων που αφορά στην ανάπτυξη της παιδικής και εφηβικής φιλαναγνωσίας ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, σε συνέχεια σχετικής συνάντησης με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκο.

Τα διαδικτυακά εργαστήρια (επιστημονικά, καλλιτεχνικά, κ.ά.) διοργανώνονται από τη Βορέειο Βιβλιοθήκη, για την περίοδο από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο 2021.

Ο κ. Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του 2021 για τα παιδιά του Αμαρουσίου, δήλωσε: «Το πλούσιο εκπαιδευτικό καλεντάρι με εργαστήρια μέσω διαδικτύου, για παιδιά και εφήβους, θα χαρίσει πολλές αξιόλογες στιγμές δημιουργικής απασχόλησης στα Μαρουσιωτάκια. Προγραμματίζουμε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δράσεις για το 2021, που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα. Με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, η γνώση και η ψυχαγωγία θα μπορέσει να “μπει” στο σπίτι του κάθε Μαρουσιώτη».

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στα διαδικτυακά εργαστήρια του τρέχοντος μηνός στο τηλ. 210 6147181.

  • Δείτε εδώ, εδώ και εδώ ενημερωτικά βίντεο των εκπαιδευτικών δράσεων.
  • Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ