Κυριακή 16/5/2021

Δήμος Ιλίου: Online σεμινάριο για παιδιά με θέμα τα Ατυχήματα

Σεμινάρια στο πλαίσιο του διαδικτυακού Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 6 Απριλίου.   

Το εν λόγω διαδικτυακό Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδίατρου – Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή – Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η πρώτη από τις τρεις θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, με θέμα τα «Ατυχήματα», διάρκειας μιας ώρας.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι δύο επόμενες θεματικές ενότητες «Εξαρτήσεις» (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά) και «Εφηβεία» (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων), για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των οποίων θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], αναγράφοντας τον τίτλο της θεματικής ενότητας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου στη συνέχεια να αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης και σχετικές οδηγίες.

  • Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 210-2639380, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:30 – 14:30.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ