Συγχαρητήρια Παχατουρίδη στη 10χρονη μαθήτρια από το Περιστέρι που το έργο της θα γίνει γραμματόσημο!

Η ταλαντούχα μαθήτρια νίκησε σε διαγωνισμό ζωγραφικής των ΕΛΤΑ για την Επανάσταση του 1821

Must Read

Τη 10χρονη μαθήτρια Γαβριέλα Βραχνού συνεχάρη ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, για τη νίκη της σε διαγωνισμό ζωγραφικής των ΕΛΤΑ με θέμα «Η Επανάσταση του 1821».

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχτηκε στις 7 Ιουλίου 2021, στο δημαρχείο της πόλης, τη μικρή μαθήτρια της Ε’ τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου και τους γονείς της, Δημήτρη Βραχνό και Παρασκευή Αχουλιά, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Θεοδωράκο, συγχαίροντάς της για το γεγονός ότι το έργο της με τίτλο «Το Κρυφό Σχολειό» θα γίνει γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το έργο της 10χρονης Γαβριέλας Βραχνού, με τίτλο «Το Κρυφό Σχολειό», που θα γίνει γραμματόσημο
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης με τη 10χρονη μαθήτρια Γαβριέλα Βραχνού

Ως επιβράβευση για την επικράτησή της στο διαγωνισμό, ο Δήμαρχος Περιστερίου τής επέδωσε το επίσημο λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου», ενώ εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τη μικρή μαθήτρια για το ταλέντο της και την αγάπη της για τη ζωγραφική.

Ο Δήμαρχος με τη 10χρονη μαθήτρια, ενώ ξεφυλλίζει το λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου»

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γαβριέλα Βραχνού τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς, όπως τον εικαστικό «ΝΟΣΤΟΣ», την έκθεση «Aegean Kids Biennale», την «1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής», στους διεθνείς «Picasso Art Contest» και «European Space Agency» και αγιογραφίας της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This