Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Εκπαίδευση στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου

Must Read

Στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021, ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης διοργανώνει εκδήλωση που αφορά την εκπαίδευση παιδιών ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου στην ασφαλή χρήσης του ποδηλάτου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο πρώην Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους, ώρες: 11:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30. Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου με την προϋπόθεση της επιτόπιας φυσικής παρουσίας και της γραπτής συναίνεσης των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν το ποδήλατό τους και το κράνος τους, καθώς περιορισμένος μόνο αριθμός ποδηλάτων και κρανών θα είναι διαθέσιμος για δανειστική χρήση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα απονεμηθούν «Διπλώματα Ποδηλάτη» στους συμμετέχοντες. Ανάμεσα στους εθελοντές της ΕΝΟΔΙΑΣ θα βρίσκονται και διασώστες.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΕΝΟΔΙΑ – Βιωματική Εκπαίδευση στην Ασφαλή Μετακίνηση» και μελών και του συλλόγου «Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This