Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους άμαχους της Ουκρανίας

Must Read

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τους αμάχους της Ουκρανίας, υποστηρίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στον άμαχο πληθυσμό των εμπόλεμων περιοχών, με την ευχή σύντομα να υπάρξει κατάπαυση του πυρός και να επανέλθει η Ειρήνη.

Όσοι Ηρακλειώτες επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα αναγκαία είδη, μπορούν να το κάνουν την Τρίτη 8 Μαρτίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου επί της οδού Μαρίνου Αντύπα.

Συγκεντρώνονται κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές – γάλατα και φαρμακευτικό υλικό όπως: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τους δήμους Αθηναίων, Αμαρουσίου, Γλυφάδας, Κηφισιάς, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου – Χολαργού, Φιλοθέης – Ψυχικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This