Σάρωσε η Πατουλίδου σε ψήφους στον συνδυασμό Τζιτζικώστα

Αναλυτικά η λίστα

Must Read

Δείτε παρακάτω μέσω του λινκ τα αποτελεσματα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον συνδυασμό νίκης του Απόστολου Τζιτζικώστα και πόσους σταυρούς παίρνουν οι υποψήφιοί του! Η Βούλα Πατουλίδου (με την μυθική ατάκα της στον στίβο «για την Ελλάδα ρε γ@μώτο) σάρωσε σε ψήφους και άφησε πιο πίσω μεταξύ άλλων τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Άγγελο Χαριστέα, πρόσωπα επίσης προβεβλημένα από τον αθλητισμό. Με την διαφορά βέβαια ότι η παλαίμαχη αθλήτρια έχει στην πλάτη της αρκετά χρόνια εμπειρίας στα πολιτικά/αυτοδιοικητικά, σε αντίθεση με τους δύο πρώην αστέρες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Λίγο πιο πίσω στην κατάταξη είναι και ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης.

https://ekloges-p.pkm.gov.gr/index.php?r=ypopsifioi%2Freport&idSyndiasmosSe=204&idPE=1&idDhmos=0&idDhmEnot=0&idDhmDiamer=0&idEklogDiamer=0&idET=0&fbclid=IwAR3Ksrs1INWzeSW__rFh8ki57hJtvWm9IBnl9eOufJmKbEe8T5jWBH2M9vo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This