Αντώνης Γκουντάρας: Ο αήττητος δήμαρχος που εκλέγεται 30 χρόνια

Σπάει... ρεκόρ Γκίνες

Must Read

Μια ακόμη νίκη σημείωσε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, ο οποίος επανεξελέγη με ποσοστό 51,51%! Είναι ο μακροβιότερος δήμαρχος στην Π.Ε. Λάρισας, ενώ δεν έχει ήττα σε καμία προεκλογική περίοδο. Είναι μια ζωή αυτοδιοικητικός, ξεκινώντας από κοινοτάρχης Μελιβοίας και συνέχισε ως δήμαρχος Μελιβοίας και Αγιάς. Διαδρομή για το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα τοπικά μέσα:

Στο τιμόνι του δήμου Αγιάς παραμένει για έβδομη συνεχή φορά ο Αντώνης Γκουντάρας, ο οποίος δεν έχει χάσει εκλογική αναμέτρηση από την πρώτη φορά που κατέβηκε στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών ως υποψήφιος κοινοτάρχης Μελιβοίας. Ο κ. Γκουντάρας έχει ζήσει όλες τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, από τις κοινότητες (εκλέχθηκε σε ηλικία μόλις 25 ετών πρόεδρος της κοινότητας Μελιβοίας), τα σχέδια “Καποδίστριας” ως δήμαρχος Μελιβοίας και “Καλλικράτης” ως δήμαρχος Αγιάς και κατόρθωσε να επανεκλεγεί με ποσοστό 51,51% στις χθεσινές εκλογές. Η παράταξη του κ. Γκουντάρα καταλαμβάνει 15 έδρες έναντι της παράταξης του κ. Θ. Ριζούλη που καταλαμβάνει 9 έδρες (43,73%) και της “ΛΑ.ΣΥ.” δήμου Αγιάς με επικεφαλής τον κ. Αθ. Παπαποστόλου που καταλαμβάνει 1 έδρα (4,75%).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This