Χ. Γιαννούλης: «Να στηρίξουμε Αγγελούδη και Αράπογλου στον δεύτερο γύρο, θέλουμε ενωμένη προοδευτική παράταξη»

Η ξεκάθαρη πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Θέση για τα αποτελέσματα της πρώτης κάλπης στα αυτοδιοικητικά αλλά και ενόψει δεύτερης Κυριακής πήρε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης. Παράλληλα μίλησε για ενωμένη προοδευτική παράταξη.

«Τα υψηλά ποσοστά των γαλάζιων υποψηφίων είναι σε αναντιστοιχία με το έργο τους και την αποτελεσματικότητά τους. Δεν μπορώ να δεχτώ με την κοινή λογική, ότι τα ποσοστά για παράδειγμα του Αγοραστού στη Θεσσαλία ή Μπέου στο Βόλο, είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής πολιτικής αξιολόγησης», είπε και συνέχισε: «Το αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών δεν ήταν καλά για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Δεν ήταν καλά συνολικά για τον προοδευτικό χώρο. Θεωρώ ότι στο δεύτερο γύρο πρέπει να στηρίξουμε τον Στέλιο Αγγελούδη στον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Χρύσα Αράπογλου στον Δήμο Καλαμαριάς. Προσωπική μου άποψη είναι πως η προοδευτική παράταξη και αναφέρομαι σε δύο πολιτικούς σχηματισμούς, θέλουμε και πρέπει να πάει ενωμένη στις Ευρωεκλογές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This