Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Συζήτηση στον Δήμο Αγίου Νικολάου για τις νέες πρακτικές μάρκετινγκ

Στην αξιοποίηση της δυναμικής νέων πρακτικών marketing, επικεντρώθηκε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/11) στον Δήμο Αγίου Νικολάου παρουσία της εκπροσώπου του ΣΕΤΕ κ. Κωνστάντζας Σπώκου καθώς και εκπροσώπων του δήμου αλλά και των ξενοδοχείων της περιοχής.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, η συνάντηση με την εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ – πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επικείμενη πιθανόν συνεργασία της εταιρείας: «Marketing Greece»- μιας καινοτόμου πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας – που στοχεύει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και στην δημιουργία δράσεων που θα ενισχύσουν την δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

Να σημειώσουμε, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, την προηγούμενη περίοδο, δημιούργησε το «υλικό βάσης» που θα μπορέσει ν’ αξιοποιηθεί ψηφιακά (φωτογραφίες, video, θεματικά έντυπα κ.α), προκειμένου ορθά και οργανωμένα να γίνεται στο εξής η τουριστική προβολή.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε από την κ. Σμπώκου, την συνεργασία της Marketing Greece καθώς και των εξιδεικευμένων συνεργατών της, προκειμένου στοχευμένα να αναδειχθούν νέες στρατηγικές προτεραιότητες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ