Δήμος Αγρινίου: Εκδήλωση με θέμα «Μαθαίνοντας για την καρδιά σου, σώζεις τη ζωή σου»

Must Read

Στη σημασία της πρόληψης και την αξία της ευαισθητοποίησης εστιάζει η επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Μαθαίνοντας για την καρδιά σου, σώζεις τη ζωή σου».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο  23 Νοεμβρίου στις  6:00 μ. μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (κτίριο πρώην Τράπεζας της Ελλάδας), με την παρουσία σπουδαίων επιστημόνων, όπως τόνισε ο  Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής: «Αποτελεί χαρά και τιμή για τον Δήμο Αγρινίου το γεγονός ότι φιλοξενούμε μια εκδήλωση με εξαιρετικά υψηλό επιστημονικό επίπεδο συμμετεχόντων. Η εκδήλωση δεν χαρακτηρίζεται μόνον από την άκρως ενδιαφέρουσα θεματολογία αλλά και  από το γεγονός ότι συνδέεται ευθέως με την κοινωνία. Οι πολίτες έχουν ανάγκη την ενημέρωση ώστε  συντονισμένα να αντιλαμβάνονται τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης».

Μαθαίνοντας για την καρδιά σου, σώζεις τη ζωή σου

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

  • Κωνσταντίνος Τσιούφης, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος ΕΚΕ (2017-18), Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρίας Υπέρτασης (2018-19), με θέμα: ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ  ΑΓΓΕΙΑΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
  • Δημήτριος Τσιαχρής, Διευθυντής Ηλεκτροφυσιολογίας Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με θέμα: ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ
  • Περικλής Νταλαβούρος, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  • Ελευθέριος Τσιάμης, Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΕΝΤ ΣΤΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ
  • Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, Εκπρόσωπος Ειδικευομένων ΕΚΕ, με θέμα: ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

Η διοργάνωση ανήκει στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας  & Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αγρινίου, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία και τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This