Φόρεσε τα γιορτινά του ο δήμος Νέας Προποντίδας

Must Read

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Ν. Τρίγλια. Από το πρωί είχαν στηθεί από τα σχολεία και το Σύλλογο Νέων Ν. Τρίγλιας περίπτερα με τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους και πραγματοποιήθηκε “Bazaar”.

Ακόμη, στόλισαν με πρωτοβουλία της Τράπεζας Αίματος Γιώργος Καλλιαντζάς το δέντρο της Αγάπης, όπου συγκεντρώνονται φάρμακα.

Δείτε επίσης: Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό η φωταγώγηση του δέντρου στο Περιστέρι

Το απόγευμα στην εκδήλωση πήραν μέρος: Η Δημοτική Φιλαρμονική Ν. Τρίγλιας, η Δημοτική Χορωδία Ν. Τρίγλιας και τα παιδιά του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Τρίγλιας. Ακολούθησε χορός και παιχνίδια για τα παιδιά.

“Όταν το μεράκι και η αγάπη για αυτό που κάνεις, ενώνονται σε μία όμορφη συνεργασία συλλόγων, ατόμων, φορέων το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη χθεσινή εκδήλωση της Ν. Τρίγλιας. Η συμμετοχή του κόσμου και τα χαρούμενα πρόσωπα είναι για όλους μας η καλύτερη ανταμοιβή, δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This