Στη γιορτή των κορυφαίων του ΠΣΑΤ βρέθηκε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης

Must Read

Στην ειδική τιμητική εκδήλωση που οργάνωσε χθες το βράδυ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος
Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στο Μέγαρο Μουσικής, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβευθήκαν από τον ΠΣΑΤ τα ταλέντα της χρονιάς, ενώ το έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» απονεμήθηκε από κοινού στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία τους με την κοινή παρουσία και βράβευση στο Καραϊσκάκη της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, φιλάθλου της ΑΕΚ και της Τόνιας Χαβούζογλου φιλάθλου του Ολυμπιακού, πριν από το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Τα βραβεία στις δύο ομάδες και τις τιμητικές διακρίσεις στις δύο κοπέλες απένειμε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Τα βραβεία παρέλαβαν οι διευθυντές επικοινωνίας και τύπου των δύο ομάδων Α. Δημάτος και Ν. Γαβαλάς.

Δείτε επίσης: Σάρωσε τα μετάλλια ο Βαζαίος – Πήρε και δεύτερο χρυσό στη Γλασκώβη

Η Γιορτή των Κορυφαίων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας,
κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, του Υπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Λ. Αυγενάκη, Βουλευτών, αθλητικών παραγόντων και πλήθους κόσμου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του επισήμανε ότι
είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτόν να απονέμει τα συγκεκριμένα βραβεία τα οποία περιέχουν ένα συμβολικό και ουσιαστικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες και τους ανθρώπους του αθλητισμού. Το μήνυμα του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλει με κάθε δυνατό μέσο στην υλοποίηση εκείνων των υποδομών που θα επιτρέπουν σε συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα να έχουν πρόσβαση στους δημόσιους και χώρους και στα σημεία άθλησης.

«Είναι χρέος μας να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τις προϋποθέσεις εκείνες που θα
διαμορφώσουν μια κουλτούρα που θα μεταφέρει στα παιδιά μας κανόνες που θα λένε: Παίζω δίκαια, καθαρά, σέβομαι την άποψη του άλλου, τους συναθλητές μου και αντιπάλους. Σέβομαι τους φιλάθλους και το περιβάλλον.

Η Περιφέρεια Αττικής στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα συμβάλει στη δημιουργία
υποδομών που θα αναβαθμίσουν αθλητικούς χώρους και γήπεδα και θα συμβάλλουν στη διεθνή ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού της Αττικής και συνολικά της χώρας.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This