Και το 2020 συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Must Read

Με γοργά και σταθερά βήματα προχωράει η φετινή, μεγάλη εργολαβία της ασφαλτόστρωσης των προβληματικών οδών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Με χρηματοδότηση που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, κονδύλι που διεκδίκησε και πήρε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου από τα προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής, το πακέτο ασφαλτοστρώσεων για το 2019 είναι το μεγαλύτερο από όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πόλη, επισκευάζοντας περίπου 65 οδούς και τις παρόδους τους.

Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Ηρακλείου

Ήδη, ο μεγαλύτερος αριθμός της σχετικής λίστας των δρόμων του Ηρακλείου έχει καλυφθεί, είτε με την επίστρωση νέου οδοστρώματος, είτε με την τοποθέτηση κυβόλιθων, ειδικά σε στενές, συνοικιακές οδούς, μετατρέποντάς τους σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με την ασφαλτόστρωση, αυτές τις ημέρες, οδών στην βόρεια πλευρά της πόλης, ενώ θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα και σε άλλους δρόμους, με χαρακτηριστικότερα τα έργα στο υπόλοιπο της οδού Πεύκων.

«Τα έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου της πόλης ήταν από τα πρώτα που βάλαμε μπροστά στην αρχή της πρώτης μας θητείας το 2014, συνεχίσαμε για κάθε χρόνο και συνεχίζουμε ακόμα, έως ότου όλο το Ηράκλειο αποκτήσει δρόμους ασφαλείς και λειτουργικούς, όπως αξίζει δηλαδή στους Ηρακλειώτες», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Στον παρακάτω πίνακα οι δρόμοι στους οποίους έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις:

πίνακας

πίνακας ασφαλτοστρώσεων Ηρακλείου 2

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This