Η Θεσσαλονίκη έβαλε τα καλά της και γιορτάζει με χορό και μουσική!

Must Read

Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε μια πόλη φωτισμένη, στολισμένη και πλημμυρισμένη από κόσμο, πραγματοποίησε δυο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου με τίτλο: «Χριστούγεννα στο Φως» στους Αμπελόκηπους και το “Santa Walk” στη Μενεμένη.

Με στόχο να προσφέρουν ψυχαγωγία και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους ξεκινήσαμε από τις 6 το απόγευμα με μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και με εμψυχωτές που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα στην πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία αγάπης που κατέληξε στους Αμπελόκηπους και στο τέλος της διαδρομής μια όμορφη συναυλία περίμενε όλους τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.

Ακολούθησε το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Επταλόφου από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου πλαισιωμένο από τους πρωταγωνιστές των ημερών, από παιδιά ενώ τη σκυτάλη των εκδηλώσεων πήραν οι Onirama, το μεγάλο συγκρότημα με το Θοδωρή Μαραντίνη να ξεσηκώνει το πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε την πλατεία και τους παρακείμενους δρόμους.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν τελείωσαν, όμως. Συνεχίζουν δυνατά και σας προσκαλούν όλους την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πλαισιώνει το άναμμα του δένδρου στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη και στην συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This