Δράσεις στην Κω για να γίνει το ποδήλατο μέσο μετακίνησης

Must Read

Πρωτοβουλίες για να αναδειχθούν στην πράξη οι δυνατότητες της Κω μέσα από δράσεις και παρεμβάσεις σε όλο το νησί, με στόχο την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού, λαμβάνει ο Δήμος Κω.

Πρόκειται για πολυδιάστατο στόχο που στηρίζεται στην ιστορική σχέση της Κω με το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, στη σύνδεσή του με τον τουρισμό, στις υπάρχουσες υποδομές του νησιού και στις δυνατότητες επέκτασής τους, στο φυσικό περιβάλλον που προσφέρεται για την οριοθέτηση εναλλακτικών διαδρομών και στη σύγχρονη αντίληψη για υγιεινό τρόπο ζωής που συνδυάζει την καθημερινότητα με την άσκηση και τη διατροφή.

Όλα αυτά δίνουν τη δυνατότητα αξιοποίησης του ποδηλάτου στην καθημερινή ζωή δημοτών και επισκεπτών, στην ανάδειξή του μέσα από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο και επικεντρώνουν στο στόχο της δημοτικής αρχής για βιώσιμη κινητικότητα στον αστικό ιστό, ανάδειξη της ιστορίας, των πολιτισμικών διαδρομών και του φυσικού περιβάλλοντος και στην επανασύσταση της Κω στην τουριστική αγορά ως «νησί του ποδηλάτου».

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Νικηταράς καλεί σε συνάντηση, εκπροσώπους επαγγελματικών Φορέων, επαγγελματίες του τουρισμού και του κλάδου ποδηλάτου, αθλητικούς παράγοντες, αύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This