Σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παιδιών έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Must Read

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός –Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωρού & Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στην εορταστική εκδήλωση, κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμήνευσε η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου, Φωτεινής Κοσκόρου, ενώ τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορευτικά δρώμενα από τους σπουδαστές της Σχολής Χορού Nikol Kamzela, καθώς και παράσταση του Καραγκιόζη με τον Νικόλα Πέππα.

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. για την όμορφη εκδήλωση που στο επίκεντρο της έχει τα παιδιά.

«Αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά της πόλης μας και μέσα από ποικίλα δρώμενα που εξελίσσονται όλο το διάστημα των εορτών, επιθυμούμε οι μικροί μας φίλοι να βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ζήσουν ξένοιαστες στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας με τους γονείς τους.

Στόχος μας είναι να κάνουμε κάθε μέρα, όλο το χρόνο, ότι καλύτερο μπορούμε για τη νέα γενιά της πόλης μας, που είναι και το μέλλον του τόπου μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Αναφερόμενος στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή του Σωρού ο κ. Αμπατζόγλου ανέφερε ότι θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα, προκειμένου να δοθούν λύσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Νησιώτης προλογίζοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για την τιμητική παρουσία του και την υποστήριξή του στη διοργάνωση και έδωσε τις ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Στην παιδική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος και Φανή Λέκκα, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Αμαρουσίου της Ν.Δ. Χρήστος Μπελεγράντης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This