Κόκκινοι κάδοι ανακύκλωσης για ρούχα και παπούτσια στο Δήμο Περιστερίου

Must Read

33 καλαίσθητοι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων έχουν τοποθετηθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορα σημεία του Δήμου Περιστερίου και στόχο έχουν την διαλογή καθαρών ανακυκλώσιμων υλικών και αξιοποίηση τους.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, τονίζει ότι: «Η αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων είναι το νέο μοντέλο το οποίο σε τοπικό επίπεδο εστιάζει στην προδιαλογή των υλικών κυρίως ανακυκλώσιμων και βιοδιασπώμενων. Η εναλλακτική διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης στην πόλη έχει ξεκινήσει και η επιτυχία του προγράμματος απαιτεί την συμμετοχή όλων».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αφήνουμε ΕΞΩ από τους κάδους κανένα είδος ένδυσης, υπόδησης.

Τα σημεία που μπορείτε να βρείτε τους κόκκινους κάδους είναι τα εξής: Αγίου Βασιλείου 62 (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής), Αγίου Πολύκαρπου και Πελασγίας, Παπαδιαμάντη και Πελασγίας, Βοστίτσης και Θηβών, Ραβίνε και Ορφέως, Μωρογιάννη και Σολωμού, Δημοσθένους και Μεγ. Αλεξάνδρου, Δωδεκανήσου και Αγίδος, Αργυροκάστρου και Αγίου Σώστη, Τελαμώνος και Τάνταλου, Ιωαννίνων & Αίγλης (Πλατεία Δέγλερη), Αφροδίτης και Ζέας, Αρτέμιδος και Μουσών, Ανθέων και Κρίνων, Ολυμπιονικών και Ναούσης, Αγίας Τριάδος και Μιχαλακοπούλου, Τηλέμαχου και Αγίας Αναστασίας, Παλαιάς Καβάλας και Θεοκλήτου, Μαραθωνόκαμπου και Λουκιανού, Τζων Κέννεντυ και Δαμασκηνού, Φαρσάλων και Φαβιέρου, Χανίων και Χαιρώνειας, Τρώων και Λευκάδας, Μουσουνίτσης 13 (πάρκο), Ψαρών και Ελ. Βενιζέλου, Αγίου Παύλου και Κλείτωρος, Ιερού Λόχου και Δημητρίου Γούναρη, Φιλικών και Καλλίμαχου, Φιλικών και Καριταίνης Τσαλαβούτα, Λαχανά και Γ. Καραϊσκάκη, Λεωφ. Αθηνών και Γιαννιτσών, Δημοτικά Καταστήματα (έναντι πλατείας Δημαρχείου), Αγίας Παρασκευής και Χρήστου Λαδά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This