Κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης από τον Περιφερειάρχη στους Δημάρχους Περιστερίου και Ιλίου

Must Read

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών, στους Δημάρχους Περιστερίου Α. Παχατουρίδη και Ιλίου Ν. Ζενέτο.

Συγκεκριμένα στον Δήμο Περιστερίου παραδόθηκαν συνολικά 1000 κάδοι ανακύκλωσης και στον Δήμο Ιλίου 200 κάδοι. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφέρειας και των Δήμων θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε δημοτικά και δημόσια κτίρια των περιοχών καθώς και στα δημοτικά σχολεία.

Ο Γ. Πατούλης κατά την παράδοση του υλικού επισήμανε ότι βασικός στόχος της Περιφέρειας είναι να επιτευχθεί μία νέα αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες ενέργειες μπορεί να γίνει η ανακύκλωση καθημερινή πράξη ευθύνης.

Μεταξύ άλλων ο Γ. Πατούλης είπε:

«Μέσα από τέτοιες συνέργειες στην Αυτοδιοίκηση, δημιουργούνται οι βάσεις για την αλλαγή φιλοσοφίας και την ενδυνάμωση του κινήματος της ανακύκλωσης. Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα στο Δυτικό τομέα της Αττικής για να παραδώσω στους Δήμους Περιστερίου και Ιλίου κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης.

Τόσο ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, όσο και ο δήμαρχος Ιλίου Ν. Ζενέτος είναι δύο συνάδελφοι με γνώση και οι παρεμβάσεις στους στα θέματα ανακύκλωσης έχουν ήδη απτά αποτελέσματα. Θα συνεργαστούμε στενά προκειμένου η Αττική να σταματήσει να είναι δακτυλοδεικτούμενη για την κακή διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Η Αττική μπορεί να γίνει Περιφέρεια πρότυπο μέσα από την σωστή διαχείριση και την ανακύκλωση».

Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης:

«Ο Δήμος Περιστερίου είναι μια πόλη καθαρή, λαμπερή και πράσινη, προς όφελος των κατοίκων του και του περιβάλλοντος. Σήμερα ξεκινάει μια σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, την οποία στηρίζει ο Δήμος Περιστερίου. Ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης είχε υποσχεθεί ότι η ανακύκλωση θα είναι μια από τις προτεραιότητές του. Περιφέρεια Αττικής και Δήμος Περιστερίου περνάμε σε μια νέα εποχή».

Δήμαρχος Ιλίου Ν. Ζενέτος:

«Καλωσορίζουμε σήμερα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία. Πιστεύω ότι η διαχείριση απορριμμάτων θα ανοίξει ένα καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο Περιφερειάρχη και η καλή συνεργασία μας είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This