Παρά την «περίεργη» διάρρηξη, δεν… περισσεύουν αστυνομικοί για τη φύλαξη του σπιτιού της Τουλουπάκη!

Must Read

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι το σπίτι της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη παραμένει χωρίς αστυνομική φύλαξη, παρά την «περίεργη» διάρρηξη που έγινε προ ημερών!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά την εισβολή των αγνώστων και το «ξεψάχνισμα» που έκαναν στο γραφείο και τα αρχεία της, η εισαγγελέας Κατά της Διαφθοράς επαναδιατύπωσε εκ νέου το αίτημα να φυλάσσεται το σπίτι της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η απάντηση που πήρε η κυρία Τουλουπάκη ξαφνιάζει, καθώς ενημερώθηκε ότι υπάρχει «υπηρεσιακή αδυναμία», άρα δεν μπορεί να διατεθεί προσωπικό από την ΕΛ.ΑΣ. για να φυλάσσεται η κατοικία της!

Για την ώρα, η εισαγγελική λειτουργός έχει αστυνομική συνοδεία μόνο κατά τη μετακίνησή της από και προς το Εφετείο, όπου βρίσκεται η έδρα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς. Η ίδια έχει διατυπώσει επανειλημμένως το αίτημα για φύλαξη, ωστόσο φαίνεται ότι δεν περισσεύει ούτε ένας αστυνομικός για την περίπτωσή της!

Αναζητούσαν κάποιο έγγραφο

Η διάρρηξη στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη στην Ακρόπολη έγινε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ η ίδια απουσίαζε για διακοπές στα Χανιά. Όπως διαπίστωσε, όταν ενημερώθηκε από την οικιακή βοηθό και επέστρεψε στο σπίτι, οι δράστες είχαν αρπάξει το λάπτοπ της, ενώ φαίνεται ότι αναζητούσαν «κάτι» ανάμεσα στα έγγραφα που είχε στο γραφείο της, το οποίο έκαναν φύλλο και φτερό!

Από την πρώτη εντύπωση που αποκόμισε η εισαγγελέας, θεώρησε ότι επρόκειτο για προσπάθεια εκφοβισμού ή απειλής της σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση της Novartis που χειρίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This