Σκάνδαλο Follie Follie: Ενώπιον της ανακρίτριας η οικογένεια Κουτσολιάτσου

Must Read

Μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε νωρίτερα στην εβδομάδα από την 35η τακτική ανακρίτρια της Αθήνας η οικογένεια Κουτσολιούτσου, ήρθε σήμερα η ώρα απολογηθεί για την υπόθεση του σκανδάλου παραποίησης των οικονομικών στοιχειών του ομίλου Folli Follie, δύο χρόνια μετά την αποκάλυψή του.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί, οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος έχουν κληθεί να απολογηθούν για πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία. Η σύζυγος και μητέρα Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα, και στην πλειονότητα τους έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων. Να προσθέσουμε ότι αρχικά οι κατηγορούμενοι ήταν 11, αλλά μετά την εξέλιξη της έρευνας αυξήθηκαν σε 30.

Την Πέμπτη η ΓΣ των μετόχων

Την Πέμπτη οι μέτοχοι της Folli Follie έχουν κληθεί σε τακτική συνέλευση για έγκριση των οικονομικών καταστάσεων των ετών 2018 και 2019, έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας και απαλλαγής των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως, εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή – Ελεγκτή για την χρήση 2020 κ.

Από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι και σήμερα έχουν προηγηθεί τρεις αναβολές της γενικής συνέλευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This