Η ώρα της φυλάκισης για την εγκληματική οργάνωση- Στη ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος (video)

Είτε παρουσιαστούν από μόνοι τους, είτε συλληφθούν, θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και από εκεί θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών

Must Read

Μετά την ολοκλήρωση του δικαστικού μέρους στο Εφετείο, ήρθε η ώρα για τους καταδικασθέντες της εγκληματικής οργάνωσης που η ποινή τους δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών. Όσοι δεν παραδοθούν αυτοβούλως, θα συλληφθούν.

Όλοι οι καταδικασθέντες που θα φυλακιστούν, είτε παραδοθούν, είτε συλληφθούν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ, όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για την κράτηση τους στον 7ο όροφο και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη σήμανση τους και στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών στο Εφετείο, ο οποίος θα ορίσει και το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί ο καθένας. Αμέσως μετά θα οδηγηθούν στο Τμήμα Μεταγωγών για τη μεταγωγή τους στις φυλακές.

Έχουν παραδοθεί σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιώργος Πατέλης, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ιωάννης Καζαντζόγλου, o Μάρκος Ευγενικός, o Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Γιώργος Τσακανίκας, ενώ ο Χρήστος Στεργιόπουλος προσήλθε στον Άρειο Πάγο για να παραδοθεί μετά την καταδικαστική σε βάρος τους απόφαση, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Άλλοι δέκα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στα δικαστήρια, όπου βρίσκονταν αναμένοντας την απόφαση και οδηγούνται κατευθείαν στο Τμήμα Μεταγωγών απ’ όπου θα μεταχθούν στις φυλακές, ενώ συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής έχουμε και στην επαρχία.

Συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 38 από τους 50 καταδικασθέντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, του ΑΠΕ-ΜΠΕ η ηγετική ομάδα, εκτός απροόπτου, θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, ενώ οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις ίδιες φυλακές καθώς και στα καταστήματα κράτησης Μαλανδρίνου και Τρικάλων.

Οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα οδηγηθούν στη φυλακή: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ως διευθυντική ομάδα.

Επίσης, οι: Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης 14 συνεργοί του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Όσον αφορά την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, θυμίζουμε τις ποινές:

  • Νίκος Μιχαλολιάκος: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
  • Iωάννης Λαγός: 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες
  • Ηλίας Κασιδιάρης: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
  • Γιώργος Γερμενής: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
  • Χρήστος Παππάς: 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες
  • Ηλίας Παναγιώταρος: 13 έτη κάθειρξη
  • Αρτέμης Ματθαιόπουλος: 10 έτη κάθειρξη

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη ΓΑΔΑ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πήγε να παραδοθεί στη ΓΑΔΑ, μετά από ένταση που προηγήθηκε έξω από το σπίτι του, με την κόρη του Ουρανία και την Ελένη Ζαρούλια να επιτίθενται φραστικά σε δημοσιογράφους.

https://www.youtube.com/watch?v=fdsDxNJcgeA

Η δήλωση Κασιδιάρη μέσω youtube

Ηχητικό του Ηλία Κασιδιάρη στο κανάλι του στο youtube: «Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται. Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα».

https://youtu.be/kPR7TeEjpQg

Νίκος Μιχαλολιάκος για την απόφαση: «Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό»

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έξω από το σπίτι του στην Πεύκη δήλωσε: «Είμαι περήφανος που πάω φυλακή για τις ιδέες μου. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη».

«100% αθώος» δήλωσε ο Γερμενής

Ο πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής παραδόθηκε στο ΑΤ Ραφήνας.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, είμαι 100% αθώος. Απλά βοήθαγα τον κόσμο, αυτό το δικαστήριο είναι θέατρο του παραλόγου, με καθαρά πολιτική βούληση. Όλοι όσοι με ξέρουν και με ακολούθησαν είναι 100% αθώοι, σε κανένα κατηγορητήριο δεν υπάρχω, έδειξα την αθωότητά μου στο δικαστήριο, δεν είμαι καν διευθυντικό στέλεχος όπως με παρουσιάζουν. Κοίταγα την οικογένειά μου, την εργασία μου και πώς θα τα βγάλω πέρα… Γίναμε βουλευτές για να καταλήξουμε στη φυλακή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This