Ο Μιχαλολιάκος πήγε να παραδοθεί στη ΓΑΔΑ – Βρισιές και συνθήματα από την Ουρανία και Χρυσαυγίτες (video)
Χυδαίες εκφράσεις από την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου
Συντάκτης: Newsroom
Δημοσίευση:
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το το σπίτι του στην Πεύκη, συνοδευόμενος από την κόρη του Ουρανία και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής προκειμένου να παραδοθεί.
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου οργισμένη φώναζε και ούρλιαζε συνθήματα, ενώ την ίδια στιγμή ο κλοιός των υποστηρικτών του Μιχαλολιάκου προσπαθούσε να τον προστατέψει από τους φωτογράφους.
Η Ελένη Ζαρούλια που οδηγούσε το όχημα, επιχείρησε να επιτεθεί στους δημοσιογράφους.
Το ωκεανογραφικό «Ναυτίλος» του Πολεμικού Ναυτικού θα χαρτογραφήσει τον βυθό της περιοχής, με σκοπό να εντοπίσει την άτρακτο και το καταγραφικό του μοιραίου μαχητικού
Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στα αίτια της τραγωδίας που οδήγησε στον θάνατο τα δύο παλικάρια της Πολεμικής Αεροπορίας
Σχολιαστε το αρθρο
Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Τουρκική ακταιωρός στις 5 Ιανουαρίου επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Η ηρωική αντίδραση των λιμενικών.