Καταζητείται ο Χρήστος Παππάς – Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του

Must Read

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές καθώς προκειμένου να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του και να συλληφθεί. 

Ο ίδιος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος ενώ πριν λίγη ώρα η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του στην περιοχή του Παπάγου. Μετά από έρευνα 15 λεπτών, οι αστυνομικοί δεν τον εντόπισαν και αποχώρησαν. Την ίδια στιγμή έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν ξεκινήσει και στα Γιάννενα όπου εικάζεται ότι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Εκτός από τον Χρήστο Παππά, εκκρεμεί η σύλληψη ή παράδοση του Βασίλη Κομιανού ο οποίος μένει στην Κέρκυρα, όπως και τεσσάρων ακόμα καταδικασθέντων που μένουν στην επαρχία. 

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This