Ημέρα κρίσης! Μητέρα, θεία και γιαγιά διεκδικούν την επιμέλεια της μικρής Μαρκέλλας

Φιλοξενείται σε ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη μετά την αρπαγή και την κακοποίησή της από 33χρονη

Must Read

Σήμερα αναμένεται να συζητηθεί η υπόθεση επιμέλειας της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη, η αρπαγή της οποίας είχε προκαλέσει πανελλήνιο σοκ το καλοκαίρι! Η μητέρα της, η θεία της και η γιαγιά της ευελπιστούν να γίνει το δικαστήριο και να μην πάρει αναβολή λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, αισιοδοξώντας ότι θα κερδίσουν την επιμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι όταν η μικρή Μαρκέλλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στα τέλη Ιουνίου, έπειτα από 12 ημέρες νοσηλείας, δεν είχε οδηγηθεί στο σπίτι της, αλλά σε κέντρο φιλοξενίας! Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι, έπειτα από υπόδειξη ειδικών, στη δομή την είχε ακολουθήσει και ο μικρότερος αδελφός της, ηλικίας 6 ετών.

Στο ίδρυμα

Σχεδόν έξι μήνες μετά τα παιδιά παραμένουν στο ίδρυμα, με την οικογένεια να αισθάνεται ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και πως πρέπει να επιστρέψουν σπίτι. Η θεία των παιδιών, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι προσπαθούν εδώ και μισό χρόνο να φέρουν τα αδελφάκια σπίτι και ότι «δεν μπορούν να δείξουν άλλη ανοχή». «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο ίδρυμα» είπε χαρακτηριστικά.

Η 10χρονη είχε εξαφανιστεί στα μέσα Ιουνίου από την Τούμπα, ενώ επέστρεφε με έναν συμμαθητή της από το σχολείο και εντοπίστηκε δύο μέρες μετά κοντά σε ένα βενζινάδικο στην Καλαμαριά. Για την υπόθεση συνελήφθη μία 33χρονη από την Ξάνθη, η οποία είναι προφυλακισμένη για τέσσερα κακουργήματα (αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο και πορνογραφία ανηλίκων) και δύο πλημμελήματα (προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο). Οι τοξικολογικές είχαν δείξει ότι στη Μαρκέλλα είχε δοθεί κοκτέιλ κοκαΐνης με οπιούχες ουσίες, ένας συνδυασμός σκληρών κατασταλτικών και διεγερτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This