Άφωνοι οι αστυνομικοί με όσα άκουσαν από την απαγωγέα της Μαρκέλλας: «Την είχα βάλει στο μάτι…»

Must Read

Μητέρα ενός επτάχρονου κοριτσιού είναι η 33χρονη απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, η οποία έδωσε μια ομολογία-σοκ στους αστυνομικούς για τις ασέλγειες στις οποίες προέβη εις βάρος της 10χρονης. Μάλιστα, όπως είπε την ξεγέλασε για να την ακολουθήσει χρησιμοποιώντας το όνομα της κόρης της!

«Ήθελα να τη σώσω», είπε η 33χρονη για τη μικρή Μαρκέλλα, πράγμα εντελώς αρρωστημένο με βάσει τα όσα ομολόγησε, την ώρα που δεν έχει καν την επιμέλεια του δικού της παιδιού (την έχει ο πρώην σύζυγός της)!

Σύμφωνα με την ομολογία της, η παραδοχή της ενοχής της είναι ξεκάθαρη, με την κατηγορούμενη να αποκαλύπτει τις ομοφυλοφιλικές τάσεις της και το ότι είχε βάλει στο μάτι τη 10χρονη Μαρκέλλα από όταν ζούσαν στην ίδια γειτονία της Θεσσαλονίκης. «Τη Μαρκέλλα τη γνωρίζω γιατί μέναμε στην ίδια οικοδομή … Ήμουν παντρεμένη και χώρισα και το τελευταίο διάστημα μένω στη Καλαμαριά. Τον τελευταίο χρόνο εκδίδομαι».

Οι έκπληκτοι αστυνομικοί άκουγαν την 33χρονη να περιγράφει… «οι γυναίκες μου άρεσαν πάντα. Το τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρό κορίτσι. Έβλεπα 17χρονα και 18χρονα στο δρόμο και ένοιωθα κάπως. Δεν έβλεπα όμως κοριτσάκια στο ίντερνετ»!

Η αρρωστημένη «λογική» της γυναίκας συνεχίστηκε και μάλιστα σε κάποιο σημείο της ομολογίας τη ανέφερε ότι συμπαθούσε πολύ τη μικρή Μαρκέλλα και ευχόταν να ήταν κόρη της! Ήξερε την οικογένειά της και ήθελε να την πάρει από αυτούς, «να τη σώσει και να μείνουν μαζί», όπως φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την ομολογία της στους αστυνομικούς, οι λεπτομέρειες για τις σκέψεις της 33χρονης, είναι απλά ανατριχιαστικές. Περιέγραψε το πως έφτασε στην απαγωγή της Μαρκέλλας, αφού, όπως είπε «την σκεφτόμουν αρκετά και ιδίως στην περίοδο της καραντίνας. Ήθελα να το δοκιμάσω, τίποτα άλλο».

Για να προσθέσει: «Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12.15 στο σχολείο της Μαρκέλλας και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα με έναν συμμαθητή της την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε, φώναξα τη Μαρκέλλα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά της …. και ότι έχω συνεννοηθεί με την μαμά της να την πάρω εγώ».

Όταν κατάφερε να ξεγελάσει τη μικρή και να τη βάλει στο ταξί για να πάνε Καλαμαριά, η 10χρονη δεν αντέδρασε καθόλου, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η 33χρονη: «Σκέφτηκα  όλα πάνε καλά, λουκούμι μου έκατσε…».

Ακολούθησαν λεπτομέρειες για τις διεστραμμένες  πράξεις της: «Όταν φτάσαμε σπίτι πήρα να φάμε. Μετά την έβαλα στο μπάνιο, αφού γέμισα την μπανιέρα έδειχνε να της αρέσει. Έβγαλα και εγώ τα ρούχα μου και μπήκα μέσα. Δεν ένιωσε άβολα οπότε άρχισα να την χαϊδεύω και  να την καθαρίζω… Δεν ήξερα αν θα αντιδράσει και πήγαινα σιγά σιγά».

Όταν η μικρή Μαρκέλλα άρχισε να αγχώνεται γιατί προφανώς κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, η κατηγορούμενη είπε πως της έδωσε τρία χάπια XANAX, ενώ εκείνη έκανε χρήση κοκαΐνης. «Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος γιατρός αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου…», υποστήριξε για την προέλευση των ισχυρών ηρεμιστικών χαπιών.

Η συνέχεια; «Μετά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, την ξέντυσα και την άλειψα με λάδι  και δεν αντέδρασε… Της έδωσα μερικά φιλιά στο λαιμό και τα χέρια. Η Μαρκέλλα δεν μπορούσε να αντιδράσει … Την επόμενη μέρα που κοιμόταν της έβαλα λίγη κοκαΐνη στα δόντια».

Αν είναι δυνατόν δηλαδή, χρήση χαπιών και κοκαΐνης σε ένα κοριτσάκι 10 χρονών! Πολύ επικίνδυνος συνδυασμός ακόμα και για την ίδια τη ζωή του παιδιού.Όπως αναφέρει η δικογραφία, «η κατηγορούμενη χορήγησε στο παιδάκι βενζοδιαζεπίνη, η οποία έχει υπνωτικές ιδιότητες καθώς και τη ναρκωτική ουσία κοκαΐνη μέσω ανάμειξης φρούτων με στόχο την πρόκληση στην ανήλικη συναισθηματικής σύγχυσης, απώλεια μνήμης, συνείδησης προς κάθε αντίδραση και αντίσταση...».

Ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος της 33χρονης, μιλώντας στο MEGA, σχολίασε πως η πελάτισσά του «θα λογοδοτήσει για τις πράξεις που πραγματικά τέλεσε, αλλά όχι για εκείνες που τις αποδίδονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», ενώ αποκαλύπτει και πράγματα για τις «απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης» της μικρής Μαρκέλλας στο σπίτι της οικογένειάς της.

«Πράγματι είπε ψευδώς στη 10χρονη ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της. Όμως ο λόγος που κινήθηκε για την ανήλικη ήταν επειδή ήταν ατημέλητη, παραμελημένη, και δεν ζούσε με τον καλύτερο τρόπο εκεί», πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης πρόσθεσε πως η πελάτισσά του θέλει να επανορθώσει: «Ζητά συγνώμη από την οικογένεια και είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Πάντως αυτά που είπε ο κ. Κούγιας για κυκλώματα είναι ακραία ανυπόστατα και αυθαίρετα. Δεν έχουμε ανάγκη να συγκαλύψουμε κανέναν. Έχει η εντολέας μου μια ιδιαίτερη σεξουαλική κατεύθυνση. Εξεδίδετο με ζευγάρια. Τουλάχιστον μας αναγνωρίζεται το δικαίωμα της μεταμέλειας και της συγνώμης».

Και καταλήγει: «Δεν υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο της αρπαγής. Δεν υπάρχει βιασμός. Το ΧΑΝΑΧ το χορηγεί για να την ηρεμήσει… Ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ήταν να την φροντίσει και κυριολεκτικά να την σώσει από το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζει. Δεν υπάρχουν σεξουαλικές πράξεις, ειδικά μετά τη χορήγηση του ΧΑΝΑΧ. Δεν επιδοκιμάζω τη συμπεριφορά της».

Η 33χρονη θα απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα μετά από προθεσμία που ζήτησε και πήρε η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This