Αυτή είναι η κοκκινομάλλα που ασέλγησε στη Μαρκέλλα – Τα «γυρίζει» και λέει ήθελε να τη φροντίσει (video)

Must Read

Με αποτροπιασμό και φρίκη παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση με τη σύλληψη της κοκκινομάλλας που παραδέχτηκε ότι ασέλγησε στη 10χρονη Μαρκέλλα, αφού φέρεται να την απήγαγε έξω από το σχολείο της και την άφησε μόνη της στον δρόμο δύο εικοσιτετράωρα μετά.

Η 33χρονη γυναίκα που παλαιότερα έμενε στην ίδια γειτονιά με τη 10χρονη και διατηρούσε φιλική σχέση με την οικογένειά της, ενώ μπαινοέβγαινε στο σπίτι τους, κατηγορείται για για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Μαρκέλλα

Ο δικηγόρος της 33χρονης που ζήτησε προθεσμία για την εντολέα του να απολογηθεί τη Δευτέρα, αναφέρει ότι η ίδια αρνείται της κατηγορίες για αρπαγή και βιασμό, ενώ αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών. Υποστήριξε επίσης, ότι η πρόθεση της 33χρονης ήταν να φροντίσει τη μικρή Μαρκέλλα καθώς ήταν ατημέλητη και οι συνθήκες στις οποίες ζούσε υποδήλωναν παραμέληση και προβληματική σχέση με τον πατριό της.

https://www.youtube.com/watch?v=aW77K25l8D4

Ο δικηγόρος διέψευσε ότι η εντολέας του είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για παιδιά καθώς είχε ερωτικό σύντροφο, ενώ όπως είπε ήταν «σφάλμα» η χορήγηση ηρεμιστικού και ναρκωτικών στη Μαρκέλλα αλλά ότι το έκανε για να βοηθήσει το παιδί να χαλαρώσει και να κοιμηθεί. Όσο για το γεγονός ότι η 33χρονη λίγο πριν συλληφθεί έσπασε το laptop της, το απέδωσε σε τρόμο και πανικό.

Αδερφός Μαρκέλλας: «Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος»

Μαρκέλλα

Με δέος και τρόμο παρακολουθεί τις εξελίξεις ο Χρήστος αδερφός της Μαρκέλλας ο οποίος έχει καταθέσει αίτημα για να αναλάβει την κηδεμονία της 10χρονης αδερφής του. Ο νεαρός άνδρας που από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της αναζήτησης και μίλησε στα media, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει. «Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», ανέφερε στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι εύχεται «να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

Ο Αλέξης Κούγιας για κύκλωμα παιδεραστίας

Την άποψη του για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, εξέφρασε ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος, αναφέροντας ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποιο κύκλωμα παιδεραστίας.

«Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον. Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This