Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για βιασμό 15χρονου από διάσημο σκηνοθέτη! 

Αναλαμβάνει πλέον η δικαιοσύνη

Must Read

Γεγονός είναι πλέον η πρώτη μήνυση για βιασμό που κατατέθηκε σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη.

Το πρωί της Δευτέρας κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, κάτι που σηματοδοτεί την έναρξη επίσημης έρευνας προκειμένου να αποδωθούν ποινικές ευθύνες, εάν φυσικά εντοπιστούν.

Σε ηλικία 15 ετών

Ο άνθρωπος που υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη, τον καταγγέλλει για αποπλανήση και βιασμό ανηλίκου, τότε που το φερόμενο θύμα βρισκόταν σε ηλικία 15 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής δεν είναι από τον χώρο του θεάτρου, ούτε πρόκειται για τον Νίκο Σ. που προέβη πρόσφατα σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This