Σάββατο 19/6/2021

Ο δικηγόρος των θυμάτων απαντά στον Κούγια: «Προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη»

«Eπιχειρεί να τρομοκρατήσει, να αποθαρρύνει θύματα και μάρτυρες»

Σκληρή απάντηση στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια για τις καταγγελίες που αφορούν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, εξέδωσε ο δικηγόρος των θυμάτων, Γιάννης Βλάχος.

Ο Αλέξης Κούγιας όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, με τιμή ανέλαβε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή, αφού οι καταγγελίες αφορούν «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» και… «χοντροκομμένα ψέματα»

Από μεριάς του ο κ. Βλάχος απαντάει οι ισχυρισμοί αυτοί προσβάλλουν τη νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν να τρομοκρατήσουν, να αποθαρρύνουν θύματα και μάρτυρες.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου

«Ο ισχυρισμός ότι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολιτικά κίνητρα προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει, να αποθαρρύνει θύματα και μάρτυρες.

Η απελπισία και η ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να δηλητηριαστεί περαιτέρω ο Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί με τρόμο και απέχθεια όσα δυστυχώς συνέβησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά. Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση.

Το δημοκρατικό και λειτουργικό πολιτικό μας σύστημα οφείλει να αποδείξει ότι δεν επιδέχεται κανενός είδους σκοπιμότητες και άμεσους ή εμμέσους εκβιασμούς από κατηγορούμενος για βαρύτατα εγκλήματα, και να μην παρασυρθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή μια κοινωνική και ποινική υπόθεση στην πλάτη κακοποιημένων παιδιών» τονίζει ο συνήγορος των θυμάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ