Κατάθεση-φωτιά από μάρτυρα υπεράσπισης του Λιγνάδη: «Είδα να μπαίνουν σπίτι του παιδιά 14 και 16 ετών»

«Έκαψε» τον Λιγνάδη ο μάρτυρας που είχε προταθεί για την υπεράσπισή του

Must Read

«Έκαψε» τον προφυλακισμένο για κατά συρροή βιασμούς ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη, ο μάρτυρας που είχε προταθεί από τον ίδιο.

Ο 29χρονος ηθοποιός Α.Μ. ο οποίος είχε προταθεί για να προσφέρει άλλοθι στον Λιγνάδη για το καλοκαίρι του 2015 στην Ιθάκη, παρουσιάστηκε ενώπιων της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες για τον «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου.

«Ο λόγος που τα καταθέτω αυτά τώρα είναι ότι διαβάζοντας στον Τύπο όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, βρήκα πάρα πολλά κοινά σημεία στη συμπεριφορά και στον τρόπο δράσης, όπως προκύπτουν από τις καταθέσεις των θυμάτων, οπότε όφειλα να καταθέσω την αλήθεια όπως τη βίωσα και εγώ» δήλωσε στην κατάθεσή του , σύμφωνα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Από την Επίδαυρο στην Ιθάκη

Ο 29χρονος ηθοποιός και πρώην μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, κατέθεσε ότι ήταν φιλοξενούμενος στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015 στο σπίτι του Διονύση Παναγιωτάκη και της Ελένης Κούρκουλα, και «έδωσε» στεγνά τις επισκέψεις του σκηνοθέτη και ηθοποιού σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου, όπου φέρεται να βίασε το θύμα του. Σύμφωνα με την κατάθεση, ο νεαρός ηθοποιός βρισκόταν στην Επίδαυρο στις 8 Αυγούστου του 2015 όταν του έγινε πρόταση από τον Λιγνάδη πρόταση να επικεφτεί  την Ιθάκη στις 10 Αυγούστου.

Ανήλικα παιδιά στο διαμέρισμά του

Επιπλέον ο Α.Μ. τον οποίο είχε προσεγγίσει ερωτικά ο Δημήτρης Λιγνάδης και όπως αναφέρει μετά την ολοκλήρωση των πράξεών τους, άλλαξε συμπεριφορά απέναντί του, κατέθεσε ότι είχε δει να μπαίνουν στο σπίτι του ανήλικα παιδιά ηλικίας 14 ετών!

«Πήγαμε σπίτι του, μου έβαλε τζιν και στη συνέχεια πήγε κι έβαλε μια ταινία πορνό ετεροφυλικού χαρακτήρα. Έκατσε δίπλα μου, μου έπιασε το πόδι και πήγε και παραπάνω. Μετά άρχισε να γδύνεται και αυνανίστηκε μπροστά μου, εγώ ήρθα σε τρομερή αμηχανία, πάγωσα και έφυγα. Όλο αυτό διήρκησε ένα έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου ερχόμασταν σε περιπτύξεις. Εκείνος ήθελε να ολοκληρώσουμε τη σεξουαλική πράξη. Έκανε γυμναστική και μου έλεγε “εγώ μετά τη γυμναστική κάνω σεξ. Δηλαδή, τι θες, να φέρω έναν μαύρο και να τον γ@@@@ μπροστά σου;», περιέγραψε κυνικά ο ηθοποιός στη δικαστική λειτουργό και συνέχισε: «Η καλλιέργειά του, έδινε τη δυνατότητα να χειρίζεται τους ανθρώπους και να ελέγχει το μυαλό τους. Μετά από κάποιους μήνες μέσα στο έτος, ολοκληρώθηκε η σχέση μεταξύ μας. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης. Θέλω να σας πω επίσης, ότι μέσα στο διάστημα αυτό που επισκεπτόμουν το σπίτι του, όποτε αυτός ήθελε (2010-2011), είχα δει παιδιά ηλικίας 14-16 ετών. ήταν δυο φορές τουλάχιστον που είχα δει δυο ή ένα παιδιά στο σπίτι του. Δεν θυμάμαι τι καταγωγής ήταν. Ήταν μια αμήχανη στιγμή και έφυγα. Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι η μάνα τους ήταν αλκοολική και τα περιθάλπει» αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This