Τι δήλωσε στον ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης – Μάρτυρας υπεράσπισης η Τέτα Καμπουρέλη

Αμφισβητεί τα ευρήματα και θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο

Must Read

Έχοντας κρύψει το πρόσωπό του, ο Βασίλης Γκουρούσης που συνελήφθη για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας του Ψυχικού, οδηγήθηκε στον ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής με την σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη να τον συνοδεύει στα δικαστήρια.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για κλοπή μετρητών και κοσμημάτων σε κακουργηματικό βαθμό, αρνείται την εμπλοκή του σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Στο πλευρό του, η Τέτα Καμπουρέλη υποστηρίζει ότι πρόκειται για «παγίδα» και κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της.

Aρνείται την εμπλοκή

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο Βασίλης Γκουρούσης υποστηρίζει ότι δεν συνδέεται με την κλοπή – μαμούθ των θυρίδων και πρόκειται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο, ακθώς αμδισβητεί τα ευρήματα και την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, το DNA που ανήκει στον 58χρονο βρέθηκε σε πλαστικό κουτί το οποίο δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This