Νέα στοιχεία για το έγκλημα της Marfin – Ανοίγει ξανά ο φάκελος

Θα δικαιωθούν ποτέ η Αγγελική, ο Επαμεινώνδας, η Παρασκευή και το τεσσάρων μηνών αγέννητο;

Must Read

Η υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα ανοίγει και πάλι, μήπως και οι ψυχές των αδικαίωτων νεκρών της Marfin ησυχάσουν. Μόλις πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι οι Αρχές ανοίγουν ξανά την υπόθεση της Marfin, μετά από νέα στοιχεία που προσκόμισε η ΕΛΑΣ στην Εισαγγελία Αθηνών.

Η διερεύνηση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μένει να δούμε λοιπόν ποιοι έκαψαν ζωντανές τέσσερις ψυχές και ένα αγέννητο 4 μηνών… Ήταν η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών (έγκυος 4 μηνών), ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 ετών και η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών που έχασαν τη ζωή τους εκείνη τη μαύρη μέρα, στις 5 Μαίου του 2010.

Τι συνέβη τη «μαύρη» μέρα του 2010

Την 5η Μαΐου του 2010 γινόταν ένα πρωτοφανές συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας, που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση Παπανδρέου καλώντας από το Καστελόριζο το ΔΝΤ! Είχε προκηρυχθεί γενική απεργία από την ΓΣΣΕ.

Η διαδήλωση διακόπηκε από επεισόδια στο ύψος της Κλαυθμώνος. Κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ στο βιβλιοπωλείο Ιανός και στο κατάστημα της τράπεζας Marfin, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν μέσα να μην μπορούν να διαφύγουν. Η τράπεζα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι αναθυμιάσεις ανάγκασαν τους εργαζόμενους της τράπεζας να βγουν στα μικρά μπαλκόνια, χωρίς όμως να μπορούν να σωθούν. Όταν εμφανίστηκαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής, ο κύριος όγκος της πορείας ανέβηκε στο αριστερό πεζοδρόμιο της Σταδίου για να διευκολύνει την διέλευση, ενώ φώναζε κατά των κουκουλοφόρων προσπαθώντας να τους εμποδίσει, πράγμα ακατόρθωτο… Με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά έσβησε, αλλά ήταν αργά για τις τέσσερις ψυχές που βρήκαν τραγικό θάνατο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This