Δευτέρα 21/6/2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να γίνει έρευνα σε βάθος

«Η ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε…» ανέφερε ο Βασίλειος Πλιώτας

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα προκάλεσε το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο οποίος ζητά με έγγραφο την εξάντληση κάθε δικονομικής δυνατότητας κατά την προανάκριση για την άμεση εξιχνίαση και σύλληψη των δολοφόνων της 20χρονης μητέρας.

Ο κ. Πλιώτας έστειλε έγγραφο προς τους διευθύνοντες την Εισαγγελία Πρωτοδικών και Εφετών Αθηνών με το οποίο ζητά να συμβάλλουν στην προανάκριση για τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων. «Η Ελληνική κοινωνία συγκλονίστηκε από την με πρωτοφανή σκληρότητα στυγερή ανθρωποκτονία που δράστες, χωρίς καμία ηθική αναστολή, διέπραξαν στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 σε βάρος εικοσάχρονης μητέρας, αφού προηγουμένως με άσκηση βίας υπέρμετρης ακινητοποίησαν το σύζυγό της και τον περιήγαγαν σε κατάσταση αναισθησίας, ανήμπορο έτσι να αντιδράσει, μπροστά στα έντρομα και αθώα μάτια του ηλικίας ένδεκα μηνών τέκνου τους, με κίνητρο τη ληστεία», αναφέρει ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός.

Γλυκά Νερά θύμα

Και συμπληρώνει απευθυνόμενος προς τους προϊσταμένους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και Εφετών Αθηνών: «Αυτονοήτως στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας θα πρέπει να συμβάλλετε, κατά το μείζον, διευθύνοντας και, αναλόγως, εποπτεύοντας την προανάκριση, σε αρμονική βεβαίως συνεργασία με τις αυτεπαγγέλτως επιληφθείσες προανακριτικές αστυνομικές αρχές, εξαντλώντας κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση του εγκλήματος, τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων».

Δείτε επίσης:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ