Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης: «Κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν είναι νεκρή όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί» (video)

Ο 32χρονος πιλότος επέστρεψε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά

Must Read

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, ο 32χρονος Χαράλαμπος επέστρεψε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όπου οι αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν για να τους ληστέψουν και σκότωσαν την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν μπροστά στα μάτια του μωρού της.

Γλυκά Νερά θύμα

Καταρρακωμένος ο 32χρονος μίλησε στους δημοσιογράφους: «Αυτή την στιγμή είναι 15-20 άνθρωποι στον δρόμο και ψάχνουν. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρούνε τα παιδιά αυτά» περιέγραψε και απάντησε στην ερώτηση για το αν οι ληστές ήταν τόσο σκληροί: «Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει ήδη που είναι τα χρήματα». Σύμφωνα με τον 32χρονο, ο ίδιος κατάλαβε ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και αφού τον έλυσαν και τους έβγαλαν την μονωτική ταινία από τα μάτια.

«Η κορούλα μου ευτυχώς είναι καλά. Πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις» συμπλήρωσε για το 11 μηνών μωράκι τους που βρέθηκε πάνω στην μητέρα του να προσπαθεί να την ξυπνήσει.

«Όποιος γνωρίζει κάτι, όποιος δει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα τρέξει .Έχουμε πάρει πολλή αγάπη από όλο τον κόσμο. Έχω πολλούς ανθρώπους κοντά μου» δήλωσε ο 32χρονος πιλότος που θρηνεί την σύζυγό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This