Γιαννάκος για Φουρθιώτη: «Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο» (video)

Mαρακάκης: «Ο νόμος δίνει αυτόν τον ελιγμό στους κατηγορούμενους»

Must Read

Σάλο έχουν προκαλέσει τα νέα «τερτίπια» του Μένιου Φουρθιώτη ο οποίος αφού ισχυρίστηκε ότι… έπεσε από το κρεβάτι του στις φυλακές Κορυδαλλού και ζήτησε να εξεταστεί από γιατρούς, στη συνέχεια έδωσε σκληρή μάχη για να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο. Εκεί «έφαγε» άκυρο από τους υπεύθυνους της ψυχιατρικής κλινικής οι οποίοι δεν του έκαναν το χατίρι!

Μάλιστα καθώς περίμενε να εξεταστεί συνοδευόμενος από αστυνομικούς, ζήτησε να πιεί νερό, όχι όμως από αυτό του ψύκτη, αλλά εμφιαλωμένο...

Η υπόθεση που θύμισε τα καμώματα της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη σχολιάστηκε στο Open από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο και τον ποινικολόγο Γιάννη Μαρακάκη.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη έχουμε τραυματική εμπειρία από προηγούμενους επώνυμους όπως η κ. Βίκυ Σταμάτη. Νοσηλεύτηκαν επί μακρόν, αναστάτωσαν τη λειτουργία του νοσοκομείου, με τα προνόμια που ζητούσαν να έχουν. Μας έβλεπε ως υπηρετικό προσωπικό» δήλωσε ο κ. Γιαννακός και πρόσθεσε ότι «το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο»: «Ο κ. Φουρθιώτης από την πρώτη στιγμή έδειξε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ζήτησε νερό, του πήγαμε από τον ψύκτη, ήθελε εμφιαλωμένο νερό, ζήταγε τα παραπεμπτικά του σε φάκελο, έλεγε ότι έχασε κιλά στη φυλακή και ότι θα πρέπει να έρθει στο Δρομοκαΐτειο να ξεκουραστεί. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο. Συνήθως είναι προθάλαμος για αποφυλάκιση», δήλωσε στο Open.

https://www.youtube.com/watch?v=snk0jxZUkX8

Από πλευράς του ο ποινικολόγος Γιάννης Μαρακάκης τόνισε ότι η δυνατότητα που δίνει ο νόμος είναι ένας ελιγμός για τους κατηγορούμενους: «Είναι ένας ελιγμός εκτός αν οι γιατροί διαπιστώσουν ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό υπόβαθρο το οποίο θα οδηγήσει σε νοσηλεία. Εφόσον δίνεται η δυνατότητα σε έναν κατηγορούμενο να αποπροσανατολίσει ή να δημιουργήσει ένα αφήγημα το οποίο μετά να το χρησιμοποιήσει και στο ακροατήριο ή μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να προσφύγει για να πετύχει κάποια πράγματα, όπως π.χ. να μπει σε έναν… προθάλαμο αποφυλάκισης, εφόσον θεσμικά του δίνεται η δυνατότητα μπορεί να εξαργυρώσει αυτό το όπλο. Σε ότι αφορά την περίπτωση του κυρίου Φουρθιώτη, πολύ γρήγορα θα γνωρίζουμε όλοι για το αν έχει βάση ή όχι αυτή η προσπάθεια νοσηλείας, ή αν θέλησε να χρησιμοποιήσει αυτές τις δικονομικές δυνατότητες για να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο Δρομοκαΐτειο» επεσήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This