Ξανά στο σκαμνί ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που βίασε τη 12χρονη κόρη του ξαδέρφου του 

Mπήκε στο δωμάτιο του κοριτσιού λέγοντας πως ήθελε να του βάλει... αντικουνουπικό σπρέι

Must Read

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης στη Βέροια ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης για έναν συνταξιούχο, πλέον, αστυνομικό!

Ο 63χρονος σήμερα πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για την αποπλάνηση της 12χρονης θετής κόρης του εξαδέλφου του σε χωριό της Ημαθίας, το 2007.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει η μητέρα της μαθήτριας, και μετά την απολογία του στον ανακριτή Βέροιας είχε αφεθεί ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους. Αρχικά, η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αλλά αναβλήθηκε αρκετές φορές, ενώ στη συνέχεια άλλαξε ο νόμος και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με το grtimes, η 26χρονη σήμερα κοπέλα, που ζει στην Αυστραλία, ζήτησε να είναι παρούσα στη δίκη και να καταθέσει. Ομως, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα στην προηγούμενη δικάσιμο, που αποσύρθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος, που υπηρετούσε ως διοικητής σε αστυνομικό τμήμα πόλης της κεντρικής Μακεδονίας, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη μητέρα της ανήλικης και τον σύντροφό της, που είναι πρώτος εξάδελφός του, οι οποίοι έμεναν σε χωριό της Ημαθίας. Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας, το βράδυ της 26ης Ιουλίου 2007 ο 49χρονος τότε αστυνομικός επισκέφτηκε το σπίτι τους για να φάνε μαζί κι έπειτα του πρότειναν να κοιμηθεί εκεί λόγω του περασμένου της ώρας.

Αν και του έστρωσαν στο σαλόνι, εκείνος σηκώθηκε λίγη ώρα μετά και μπήκε στο δωμάτιο του κοριτσιού, λέγοντας πως ήθελε να του βάλει… αντικουνουπικό σπρέι. Εκεί κατηγορείται ότι ασέλγησε στο παιδί, το οποίο την επομένη, και αφού ο κατηγορούμενος είχε φύγει, είπε με λυγμούς στη μητέρα του τι είχε συμβεί.

Από την πλευρά του, ωστόσο, ο κατηγορούμενος, απολογούμενος, αρνήθηκε την κατηγορία επιμένοντας στην αθωότητά του, αλλά οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για τη στήριξη της κατηγορίας στο ακροατήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This