«Η Μαρκέλλα μας είπε ότι της είχε φορέσει χειροπέδες και την έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρήκαν τη 10χρονη ζαλισμένη από τα ναρκωτικά

Must Read

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα ακούστηκαν δια στόματος μαρτύρων οι οποίοι κατέθεσαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για την δίκη της υπόθεσης της απαγωγής και της σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής Μαρκέλλας από την 34χρονη Ειρήνη Μούρθου, στη Θεσσαλονίκη.

«Μας είπε ότι την έκανε μπάνιο η κατηγορούμενη και την έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε. Μας είπε ότι της φορούσε χειροπέδες», ανέφερε ένας αστυνομικός ο οποίος έφτασε στο βενζινάδικο όπου εντοπίστηκε να περιπλανιέται η μικρή Μαρκέλλα, ζαλισμένη από τα ναρκωτικά που της είχε χορηγήσει η 34χρονη.

Όπως πρόσθεσε ο αστυνομικός σύμφωνα με το thestival.gr: «Ήταν τρομαγμένο και μπερδεμένο (σ.σ. το παιδί) σαν να μην ήξερε που βρίσκεται. Μας είπε για μια κυρία. Ότι την πήρε μια κυρία, ότι την είχε στο σπίτι φορούσε και της φορούσε χειροπέδες. Μας είπε και ότι στο σπίτι ήταν ένας άνδρας κακός» είπε ο αστυνομικός και πρόσθεσε ότι η δράστρια της είχε βάλει 30 ευρώ στην τσάντα για να πάρει ταξί και να επιστρέψει στο σπίτι της. Όπως ανέφερε, η μικρή ήταν τρομαγμένη ενώ του έδειξε και τα σημάδια στα χέρια της: «Παραπατούσε, ήταν τρομαγμένη. Μου έδειξε τα σημάδια από τις χειροπέδες».

Η κατάθεση της γυναίκας και του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου που την βρήκαν να περιπλανιέται ζαλισμένη

Στη συνέχεια κατέθεσε η γυναίκα που μαζί με τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου εντόπισαν το 10χρονο κοριτσάκι να περιπλανιέται. Μάλιστα, όπως κατέθεσε το παιδί που είχε απαχθεί δύο μέρες, είχε χάσει την αίσθηση του χρόνου: «Προσπάθησα να την ηρεμήσω. Κορίτσι μου σε ψάχνουμε δύο μέρες, της είπα. Και μου απάντησε “εγώ σήμερα το πρωί έφυγα απ’ το σπίτι μου”», ανέφερε η μάρτυρας και πρόσθεσε ότι το παιδί περπατούσε ζαλισμένο, και ήταν τρομαγμένο. Μάλιστα τους είπε ότι τα χέρια της πονούσαν από τις χειροπέδες: «Πονάει το στομάχι μου. Μη φωνάξετε την αστυνομία, θέλω τη μαμά μου. Πονάνε και τα χέρια μου από τις χειροπέδες» είπε στη μάρτυρα και της έδειξε τα κόκκινα σημάδια στα χέρια της.

Στη δίκη κατέθεσε και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που όπως είπε, είδε τη μικρή χλωμή και μπερδεμένη να προσπαθεί να βρει τον δρόμο για το σπίτι της: «Πρωί Σαββάτου, είδα το κορίτσι παραπατούσε στη Σοφούλη. Εγώ το σταμάτησα και του λέω: “Κορίτσι μου δεν έχει σχολείο σήμερα, μπερδεύτηκες;” “Όχι θέλω να πάω σπίτι μου”», είπε ο μάρτυρας.

«Τη ρώτησε το όνομά της και της είπε να έρθει μέσα στο κατάστημα και να περιμένει. «Της λέω έλα κορίτσι μου εδώ πέρα κάτσε να πιεις λίγο νερό. Εκείνη την ώρα περνούσε μια γνωστή μου από τη γειτονιά και είπα μη μας φύγει γιατί πήγε να φύγει. Είπε μη πάρετε το 100. Θέλω να βρω ένα ταξί, έχω 30€. Απομακρύνθηκα να πάρω τηλέφωνο. Είπα στη γνωστή μου πως το κορίτσι είναι μάλλον του Amber Alert και κάτσε εδώ πέρα μη μας φύγει» είπε.

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός που ερεύνησε την υπόθεση

Κατάθεση για την υπόθεση έδωσε και ο αστυνομικός που ασχολήθηκε με την έρευνα της σοκαριστικής υπόθεσης και είχε μιλήσει με την μητέρα της δράστριας όταν εκείνη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από την 34χρονη κόρη της αλλά και ότι η ίδια είχε κακοποιήσει τον μικρότερο αδερφό της: «Η συμπεριφορά της κατηγορουμένης είναι παραβατική από νωρίτερα. Μας έχει μεταφέρει η μητέρα της ότι της είχε αποκαλύψει ότι είχε προβεί σε βιασμό του αδελφού της που έχει πεθάνει σε ηλικία 10 ετών».

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για την εμπλοκή του συνεργού της: «Το τηλέφωνο της κατηγορουμένης δε βρέθηκε, βρέθηκε υπολογιστής και κατασχέθηκε, το κινητό που χρησιμοποιούσε δεν βρέθηκε. Φαίνονται και οι επικοινωνίες των δύο κατηγορουμένων. Από την ώρα που βρέθηκε το παιδί υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους με νέο κινητό και νέο μέιλ, η 34χρονη χρησιμοποιούσε το όνομα Κατερίνα ώστε να μη ξέρουν τα πραγματικά της στοιχεία. Στην επικοινωνία μεταξύ τους φαίνεται πως ο κατηγορούμενος την υποστηρίζει ψυχολογικά, φαίνεται να έχουν σχέση. Η κατηγορούμενη δε θα έκανε αυτά που έκανε αν δεν είχε τη στήριξη αυτού» κατέθεσε ο αστυνομικός. 

Σημειώνεται ότι η Ειρήνη Μούρθου παραδέχτηκε ότι άρπαξε το 10χρονο κορίτσι και του χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This