Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ μετά το σκάνδαλο με την κοκαΐνη

Παραιτήθηκε ο στενός φίλος της Σακελλαροπούλου -Τι ήθελαν οι ανήλικοι αλλοδαποί μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του;

Must Read

Υπέβαλε την παραίτησή του ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, μετά το αδιανόητο σκάνδαλο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ο Παναγιώτης Ευστρατίου αναφέρει ότι παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του ΣτΕ για την για την προάσπιση του κύρους του Συμβουλίου της Επικρατείας, ωστόσο ο ίδιος δεν αποδέχεται της κατηγορίες που του αποδίδονται για κατοχή κοκαΐνης.

Η υπόθεση προκάλεσε σοκ και αναστάτωση στον δικαστικό κόσμο της χώρας, καθώς ο τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν έξω από το σπίτι του Ευστρατίου στην Ηλιούπολη, υποστηρίζουν ότι εκείνος του προμήθευσε την κοκαΐνη. Στο τμήμα κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει, ενώ μετά από επικοινωνία των αστυνομικών με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, δόθηκε εντολή να γίνει έλεγχος στο σπίτι του ανώτατου δικαστικού,  στενού φίλου της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και φερόμενου ως συντρόφου της τέως προέδρου του ΣτΕ Μαίρης Σαρπ. Εκεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς, ωστόσο, ως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Το θέμα έχει προκαλέσει τεράστιο θέμα ηθικής τάξης, καθώς ο 66χρονος δικαστικός είχε επιλεχθεί από το υπουργικό συμβούλιο για τη θέση του αντιπροέδρου του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκαν προσπάθειες να μη δημοσιοποιηθεί η υπόθεση με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό…

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This