Γκαιμπελισμός! Τη μέρα που ο Φρουζής παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα «διέρρευσαν» το ηχητικό για τη Θάνου!

Βρωμιά και δυσωδία!

Must Read

Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε ένα ηχητικό το οποίο κάποιοι το είχαν στην διάθεσή τους για τουλάχιστον έξι χρόνια, και συνιστά μία υποκλοπή του καταδικασμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και μεγαλοφειλέτη του Δημοσίου Ανδρέα Βγενόπουλου που δε βρίσκεται πλέον στη ζωή, με μία «γνωστή» του. Αναφορικά με τις γνωστές καταγγελίες Βγενόπουλου, τις οποίες όμως μετά μάζεψε όπως είχε αποκαλύψει και ο δικηγόρος του, για μία υπόθεση που είχε ήδη κριθεί από την δικαιοσύνη.

Πέραν του ανεξήγητου γεγονότος ότι η κυβέρνηση έσπευσε να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς ενός προσώπου που τελικά είχε μηνυθεί ακόμα και από τον ίδιο τον Βγενόπουλο ως «απατεώνας», σύμφωνα με τους οποίους, όλοι στην δικαιοσύνη τα παίρνουν, η συγκυρία που το συγκεκριμένο ηχητικό διέρρευσε φαινομενικά έμοιαζε με «κεραυνό εν αιθρία». Σε απόλυτη συνεννόηση όμως με την κυβέρνηση, η οποία σαν έτοιμη από καιρό, έβγαλέ κατευθείαν ανακοίνωση, προκαλώντας πολιτική αντιπαράθεση.

Ταυτόχρονα όμως, έχουμε μία οβιδιακή εξέλιξη αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis: Ο πρώην ισχυρός άντρας της πολυεθνικής Κωνσταντίνος Φρουζής που συνδέεται στενά με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

Συγκεκριμένα το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες του Documento την παραπομπή του Κ. Φρουζή για το αδίκημα της «νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα» (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και των δύο γιατρών για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος.

Είχε προηγηθεί η εισαγγελική πρόταση παραπομπής προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ελένης Μιχαλοπούλου την οποία είχε αποκαλύψει το documentonews.gr.

Πρόκειται για την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» στην οποία η εισαγγελέας Μιχαλοπούλου περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο η Novartis «ξέπλενε το μαύρο χρήμα» μέσω διαφημιστικών εταιρειών, το οποίο προοριζόταν, όπως ανέφερε, «για δωροδοκίες πολιτικών προσώπων και γιατρών» με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Κων. Φρουζή.

Η εξέλιξη αυτή που καταρρίπτει το μύθευμα περί σκευωρίας, πέρασε στα αζήτητα, γιατί κάποιοι έγκαιρα είχαν φροντίσει να διαρρεύσουν το συγκεκριμένο ηχητικό, έξι χρόνια μετά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This