Μάνος Δασκαλάκης: Βγήκε από την ανακρίτρια – «Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Must Read

Ο Μάνος Δασκαλάκης βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας, όπου νωρίτερα έφτασε για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και να βρεθεί «απέναντι» από την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης στους δημοσιογράφους.

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»!

Είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας επισημαίνοντας ότι «μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν», ενώ ο ίδιος ξεκαθάρισε πως για την Τζωρτζίνα δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε και για την έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα αρκούμενος στο ότι «είμαστε ευχαριστημένοι με την έρευνα» ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν μας ενδιαφέρει το αίτημα διαζυγίου, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά».

https://youtu.be/EsQ_7WuDTBE

Δηλώσεις έκανε και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη,  Δημήτρης Καράμπελας, οποίος τόνισε πως ο εντολέας του μετά το αρχικό σοκ, είναι πλέον πεπεισμένος πως πίσω από τον θάνατο της Τζωρτζίνας κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

«Πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα αν λάβουμε υπόψη ότι είχαν προηγηθεί άλλες πέντε απόπειρες, όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την οποία σήμερα ενημερωθήκαμε. Με τα δεδομένα αυτά δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία ο κ. Μάνος Δασκαλάκης υπόστηρίζει αυτή την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας και σαν ελάχιστο φόρος τιμής στη μνήμη της» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Νωρίτερα αποδοκιμάστηκε έντονα από κάποια άτομα που αντιλήφθηκαν ότι βρισκόταν εκεί και του φώναξαν, μεταξύ άλλων, «δολοφόνοι! Κάνατε παιδιά για να τα σκοτώσετε».

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This